Hotell i Ischia Porto på Capri, Ischia og Procida

Hotel Don Pedro

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Don Pedro ligger med gangavstand til havnen, og du skal kun forsere en bratt bakke på 800 meter for å komme deg til hotellet derfra. Hvis du har bil kan du parkere på Don Pedro, hvis ikke kan du ta taxi eller bussen. Fordelen med den høye beliggenheten er den fantastiske utsikten over Napoli-bukten og havnen. Hotellet ligger kun ca. 1 km fra byens sentrum med de mange butikkene, barene og restaurantene. Du kan komme deg til stranden via en lang trapp med ca. 138 trinn, eller du kan benytte veien. Livet på Ischia er stille, fredelig og overskuelig. Mesteparten av de besøkende kommer til Ischia på grunn av strendene, havet og de helbredende kildene. Rundt omkring i det vulkanske landskapet på øya kan du finne naturlige kilder og små geysirer, også på flere av strendene. Det grønne, kuperte landskapet der du også finner Hotel Don Pedro utgjør en meget attraktiv beliggenhet. Du kan utforske øya med enten bil eller buss, og du kommer garantert til å passere flere små, hyggelige og forholdsvis autentiske fiskerlandsbyer der du kan ta en liten pause. Eller du kan sjekke de lokale restaurantene der du kan få smake på en av Ischias "nasjonalretter" - stekt kanin. En annen av de store attraksjonene er strendene. Rundt omkring på øya finner du ca. 28 km med gylden sandstrand med fantastisk utsikt over eike- og bøkeskogene.

Utsikten og gjestfriheten er gull verdt

Det er naturligvis et privilegium å bo i fjellsiden. Du kan slå deg ned ved bassenget eller på terrassen med en god bok og nyte freden, utsikten og den vennlige oppvartningen. Vi er helt sikre på at hvis du setter pris på tradisjoner kommer du til å nyte oppholdet ditt på Don Pedro. I tillegg til utsikten er det også et boblebad i forbindelse med bassenget, og til de litt kaldere dagene er det en badstue innendørs. Hvis du får lyst til å unne deg en behandling eller massasje kan du be en av familiemedlemmene som jobber her om å bestille tid til deg. Terrassen er det perfekte stedet å nyte en aperitiff eller en lett lunsj, og restauranten tilbyr retter fra både det nasjonale og det regionale kjøkkenet. Du får også muligheten til å bestille opphold med halvpensjon. Hotellet tilbyr i tillegg en tv-stue der du kan koble av, og for å dele din deilige ferie med omverdenen kan du benytte deg av gratis Wi-Fi i området ved resepsjonen.

Les mer om Hotel Don Pedro

Tradisjonelle rom

Hotel Don Pedro har i alt 38 enkle og tradisjonelle rom. Alle rommene er utstyrte med satellitt-tv, telefon, bad med toalett, dusj og hårføner, samt terrasse eller balkong. Mot betaling er det mulig å bestille safe og aircondition.

Les om rommene på Hotel Don Pedro

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Don Pedro

Les personlige anmeldelser av Hotel Don Pedro som ligger på Capri, Ischia og Procida. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Don Pedro. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 8 anmeldelser fra Hotel Don Pedro

Fantastisk hotell!

Et herlig hotell med en fantastisk utsikt over Ischia by!
Frokosten var veldig god og det samme gjaldt middagen på kvelden som vi også prøvde oss på.
Bassengområdet hadde god standard det også!
Veldig god service, ingenting å klage på!

Vi er kjempefornøyde med vår uke på Don Pedro!

Les mer

Don Pedro

Stille, rolig og bra hotell med styr på sakene.
Ytterst vennlig familie som driver hotellet og er veldig serviceinnstilt.
Prøv halvpensjon og opplev italienske retter som du ikke kan få kjøpt andre steder. Ikke gourmetmat, men ok til prisen. Det kunne velges en 3-retters meny fra 3 forretter, 3 hovedretter og 4 desserter.
Frokosten var veldig god med ferskbakt brød.
Fint konsept og vi kommer hjem.

Les mer

Sjarmerende familiedrevet hotell

Hyggelig og sjarmerende veldrevet hotell. Flott utsikt over bukten og Ischia by. Krever noen skritt opp bakken! Rent, pent og velordnet. Søte og serviceinnstilte eiere (4 søsken). Utmerket mat - fisk kan velges fra menyen hver kveld. Dessverre litt trafikkstøy når man sitter på den herlige terrassen eller ved bassenget.

Les mer

En uke på Don Pedro, Ischia.

Ischia er en naturskjønn øy.
Dessverre, er det for mange biler til de ca. 62.000 menneskene pluss turistene som reiser til denne øya, som er bare ca. dobbelt så stor som Anholt.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Don Pedro

Les mer

Bedømmelse av Hotel Don Pedro

Les mer
 
search map