Anmeldelser av Hotel Continental Mare

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Hotel Continental Mare

Les personlige anmeldelser av Hotel Continental Mare som ligger på Capri, Ischia og Procida. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Continental Mare. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Hotel Continental Mare

Ischia Porto som feriedestinasjon

Hotel Continental Mare
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
Frokosten
 
Selve overnattingen på Hotel Continental Mare
Dobbeltrom m. havutsikt og balkong/terrasse
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Restaurant
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2019
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klikk her for å se originalen
May og hendes kæreste fra Laksevåg i Norge tilbragte nogle dage på Hotel Continental Mare og nogle på Hotel Continental Terme i perioden fra d. 9. til d. 16. oktober 2001. Hun berettede efter ferien:

Vi hadde en fantastisk tur! Været var perfekt med 28 grader hver dag og Ischia var et drømmested for trette og stressede "kropper" dette kan absolutt anbefales, det thermalske vannet på øya gjorde underverket med både sinn og skinn. 
Hotell Continal Mare var kjempebra og det var veldig stille og fredelig der.Betjeningen var hyggelig og vi skal definitivt tilbake neste år!
Takker for god hjelp fra dere med å finne hotell og organisere dette for oss. Vi snakker varmt om dette nettstedet til alle vi kjenner og anbefaler Ischia på det varmeste.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Oktober 2001
Antall reisende 2 voksne
Navn

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map