Hotell i Ischia Porto på Capri, Ischia og Procida

Hotel Continental Mare

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotellet ligger høyt til på skrånende grunn, midt i en flott, grønn park, og med en enestående utsikt over havet mot Napoli og vulkanen Vesuv. Hotellet ligger rett nedenfor veien, så du blir ikke plaget av trafikkstøy, men befinner deg i rolige og vakre omgivelser i nærheten av kurbadet Castiglione, og knappe 15 minutters gange fra havnen og sentrum i Ischia by. Hvis du ikke ønsker å ta beina fatt inn til byen kan du alltids ta lokalbussen som har holdeplass rett utenfor døren. Fra hotellet får du direkte adgang (via en trapp) til en privat strand med sand og småstein. Ankommer du med bil er det gratis parkering på området.

Spis dine måltider med en fantastisk utsikt over havet

Du kan nyte frokosten din på terrassen med utsikt over havet, så bedre kan det nesten ikke bli. Hvis du har valgt et opphold med enten halv- eller helpensjon kan både lunsj og middag naturligvis inntas i samme spektakulære omgivelser, men også innendørs i den hyggelige restauranten som også har utsikt. Fra 5/8-20/8 er halvpensjon obligatorisk. Hotellet er et såkalt sommerhotell, så mesteparten av tiden leves livet utendørs - på balkongen din, på terrassen eller i en av de mange hyggekrokene i den store parken.

Les mer om Hotel Continental Mare

Kurbad og skjønnhetsbehandlinger

Hotellet tilbyr hele to forskjellige svømmebasseng, og det er ikke bare vanlige basseng, men oppvarmede "kilde-basseng", for Ischia er jo kjent for sine varme og helbredende kilder. Bassenget "Garden" har en temperatur på 30 grader og er omgitt av en myk gressplen og et område der du kan sole deg rett bak den flotte bukten Cafiero. Det andre bassenget, "Panoramic", er omkranset av et soldekk der du får en fantastisk panoramautsikt mot Napoli. Det er ca. 20 meter langt og holder en temperatur på ca. 28 grader. De to bassengene er åpne fra kl.08:00 til 20:00. Hotellet har også et velværesenter som heter Club Benessere Mare. Her kan du bestille alle mulige slags behandlinger og massasjer. Hvis du vil ha et skikkelig kildebad kan du helt gratis ta pendelbussen til søsterhotellet Hotel Continental Terme, men hør i resepsjonen om de forskjellige mulighetene.

Dra på eventyr i lokalområdet

Hvis du klarer å løsrive deg fra mulighetene på selve hotellet er det mange spennende ting å oppleve rundt omkring på selve Ischia, som er en forholdsvis stor øy, men du kan naturligvis også dra på utflukter til fastlandet eller noen av de andre øyene hvis du er her over en lengre periode. Det går lokalbusser rundt på øya og en av holdeplassene ligger tett på hotellet. Skal du lengre vekk er du nødt til å ta båt, men det er sjelden en trussel på disse kanter da det er utrolig flott å seile rundt på Middelhavet her. Du kan besøke de to øyene Procida og Capri, eller du kan dra på tur til Napoli, eller den lille byen Pozzuoli med dets imponerende amfiteater. Du kan naturligvis også besøke vulkanen Vesuv, den romerske ruinbyen Pompeii eller den verdensberømte Amalfikysten - så lenge du planlegger godt og kommer deg avgårde tidlig.

Rom med balkong eller terrasse

Det er i alt 65 rom på hotellet i forskjellige kategorier, og alle har balkong eller terrasse, samt utsikt mot enten havet eller hagen. Rommene er pene, men enkle og har aircondition (15/6-15/9), satellitt-tv, minibar, safe og eget bad med toalett, dusj og hårføner. Det er gratis Wi-Fi i fellesområdene, men ikke på rommene.

Les om rommene på Hotel Continental Mare

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Continental Mare

Les personlige anmeldelser av Hotel Continental Mare som ligger på Capri, Ischia og Procida. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Continental Mare. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Hotel Continental Mare

Les mer

May og hendes kæreste fra Laksevåg i Norge tilbragte nogle dage på Hotel Continental Mare og nogle på Hotel Continental Terme i perioden fra d. 9. til d. 16. oktober 2001. Hun berettede efter ferien:

Vi hadde en fantastisk tur! Været var perfekt med 28 grader hver dag og Ischia var et drømmested for trette og stressede "kropper" dette kan absolutt anbefales, det thermalske vannet på øya gjorde underverket med både sinn og skinn. 
Hotell Continal Mare var kjempebra og det var veldig stille og fredelig der.Betjeningen var hyggelig og vi skal definitivt tilbake neste år!
Takker for god hjelp fra dere med å finne hotell og organisere dette for oss. Vi snakker varmt om dette nettstedet til alle vi kjenner og anbefaler Ischia på det varmeste.

Les mer
 
search map