Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Ischia Porto er både øyens største by og havn, hvor fergene stopper. Byen har navngitt hele øyen og er samlet med Ischia Ponte, den gamle kystbyen hvor den vakre festningen ligger.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Ischias havn var tidligere en sjø som kom etter et jordskjelv. Den ble først innviet som havn i 1854, da man åpnet sjøen for å få vannet til å sirkulere bedre og dermed forbrede fiskeriet.

Les mer om Ischia Porto

Året etter begynte det å komme mange mennesker til Ischia, spesielt på grunn av øyas mange kurbad. Det var spesielt Napolis middelklasse som kom i sommermånedene for å slappe av og la seg kurere av det helende vannet. Denne tradisjonen har siden fortsatt, og Porto di Ischia er idag veldig populært for dem som vil nyte solen, stranden, samt muligheten for å shoppe. Mesteparten av øyas hoteller er plassert i Ischia Porto, og det er her som man finner de fleste shoppinggatene som f.eks Via Roma og Corso V. Colonna. Videre finnes diskoteker, nattklubber, restauranter, tradisjonelle taverna og vinkjellere.

Sjul teksten
 
 
search map