Hotell i Forio d'Ischia på Capri, Ischia og Procida

Hotel Villa Carolina

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Bo midt i havnen med en fantastisk utsikt

Midt i havnen i den hyggelige byen Forio d'Ischia, bare noen få skritt fra sentrum, finner du det deilige hotellet Hotel Villa Carolina. Fergen seiler til og fra Napoli hver time, og det er også båtforbindelser til den vakre øya Procida, som absolutt er verdt et besøk. Ischia er opprinnelig en vulkansk øy, og den er viden kjent for sine varme kilder så du har også gode muligheter til å besøke et av de mange kurbadene på ferien din. Det er ikke langt til øyas gode strender, og du kan faktisk spasere til flere av dem fra hotellet. Men det er også en del som krever litt lengre transport, og de kan nås ved å hoppe på en av de lokale bussene.

Gode utfluktsmuligheter

Du må naturligvis heller ikke gå glipp av en tur rundt på den nydelige øya, og her kan vi også anbefale de lokale bussene hvis du ikke tar med egen bil. Kommer den kulturelle øya over deg kan du eventuelt ta båten til byen Pozzuoli, som ligger vest for Napoli. Her finner du blant annet et av Italias største romerske amfiteatre, der du kan beundre den nesten intakte kjelleretasjen, noe som er en svært spesiell opplevelse. Storbyen Napoli er også et must når du er på disse kanter, og her kan du blant annet besøke det berømte arkeologiske museet med de mange funnene fra de romerske ruinbyene Pompeii og Herculanum.

Les mer om Hotel Villa Carolina

Utsikt, utsikt og atter utsikt

Ved inngangen ønskes du velkommen inn i den store hallen der du blant annet kan sitte og nyte en drink, med mindre du velger å innta den ute på den store terrassen. Men hotellets sterkeste side er nok takterrassen, der du får en uforglemmelig utsikt over havet på den ene siden og Epomeo-fjellet og det gamle tårnet Il Torrione på den andre siden. På denne terrassen er det også betjening fra baren både på dagtid og på kvelden, og det er også her du kan ta forfriskende dukkerter i det lille bassenget. Utendørsbassenget er utstyrt med vannmassasje og vannfall for nakkemassasje. Her finner du også solsenger med parasoller som innbyr til soling i ro og mak vekk fra byens gater.

Hotellet har mange gode fasiliteter

Dagens første måltid serveres som buffét og det er et godt utvalg av både salte og søte produkter. Du kan også nyte middagen din i hotellets restaurant hvis du ikke foretrekker å utforske et av de mange spisestedene i den hyggelige byen. Vil du unne deg en god massasje eller andre behandlinger kan du besøke hotellets velværesenter der du også finner et oppvarmet innendørsbasseng.

Deilige rom med god komfort

Rommene på Hotel Villa Carolina finnes i flere kategorier. De er plassert forskjellige steder i bygningen, og kan derfor både ha utsikt over havnen og havet eller mot de omkringliggende husene og herskapshusene. Alle rommene er utstyrt med privat bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar, samt aircondition, minibar, satellitt-tv, telefon og safe. De fleste Junior Suitene er fordelt på to etasjer.

Les om rommene på Hotel Villa Carolina

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map