Hotell i Forio d'Ischia på Capri, Ischia og Procida

Hotel Terme Providence

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hvis du velger å holde din neste ferie på Hotel Terme Providence, tar det bare noen minutter å gå ned til stranden, men du må beregne litt lenger tid når du skal gå opp igjen, fordi hotellet ligger i et kupert område nær byen Forio på vestsiden av den vakre øya Ischia. Hotellet ligger i en nydelig grønn hage hvor du også kan nyte tilværelsen på en solseng (tillegg) ved det nydelige bassenget.

Varme kilder

Det er også et innendørsbasseng, og som de fleste steder på vulkanøyen Ischia, som er kjent for sine varme kilder, er det også et spa- og velværesenter hvor du kan bestille ulike typer behandlinger. Hvis du vil svette litt, er det også noen treningsverktøy, men egentlig ikke noe treningssenter.

Les mer om Hotel Terme Providence

Gode lokale retter

Du kan også nyte alle dine måltider på hotellet, som har en god restaurant med tradisjonelle retter, hvis du ikke foretrekker å prøve ut noen av de mange restaurantene i sentrum, som ligger bare en kilometer fra hotellet. Du kan blant annet få en av de berømte napolitanske pizzaene, som sikkert vil være en positiv overraskelse hvis du reiser med barn. I høysesongen er det levende musikk noen ganger i uka, og ellers er det ikke langt til Forio, hvor du kan hygge deg på barer ved havnen sammen med andre turister og de lokale.

Rom med balkong

På Hotel Terme Providence er det totalt 65 rom av forskjellige størrelser og kategorier. Alle har en større eller mindre balkong eller terrasse, og noen har også havutsikt. Det er aircondition, satellitt-TV, safe og bad med dusj/badekar og hårføner.

Les om rommene på Hotel Terme Providence

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Terme Providence

Les personlige anmeldelser av Hotel Terme Providence som ligger på Capri, Ischia og Procida. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Terme Providence. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Hotel Terme Providence

Les mer
 
search map