Anmeldelser av Hotel Imperamare

 
Hotel Imperamare er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Imperamare er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Forio d'Ischia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Hotel Imperamare

Les personlige anmeldelser av Hotel Imperamare som ligger på Capri, Ischia og Procida. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Imperamare. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Koselig hotell med flott beliggenhet

Koselig hotell med flott havutsikt. Nær stranden, men mange trapper. Ikke egnet for funksjonshemmede. Hotellpersonalet er ikke spesiellt engasjert i sine gjester og er dårlig i engelsk. Ved ankomst manglet vi informasjon om stedet og området

Forio d'Ischia som feriedestinasjon

I nærheten av hotellet finnes det noen restauranter og muligheter for kjøp. Selve byen Forio ligger ca. 20 minutters gange fra hotellet. Turen til Forio var på en svært trafikkert vei der biler, motorsykler, scootere og busser kjører veldig fort. Det er bare et veldig smalt fortau deler av veien. Forio er en sjarmerende havneby .

Hotel Imperamare
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
 
Selve overnattingen på Hotel Imperamare
Dobbeltrom med balkong og havutsikt ()
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
Restaurant
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2016
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversatt fra dansk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map