Hotell i Forio d'Ischia på Capri, Ischia og Procida

Hotel Imperamare

 
Hotel Imperamare er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Imperamare er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Forio d'Ischia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Ischia er en opplevelse i seg selv med gåturer, kulturelle severdigheter og god strand. Har du lyst til å komme deg ut på bølgene kan du komme deg til Procida, Capri og Napoli som er verdt en dagstur.

Utnytt den offentlige transporten

En kort gåtur fra hotellet, omtrent 250 meter finner du spa-badene Posseidons Hage (Giardini Poseidon) som er kjent for sine mange varmekilder og basseng som er omgitt av middelhavsvegetasjon, blomster og tropiske planter. Bilen er ikke nødvendig på Ischia for å få opplevd så mye som mulig. De offentlige bussene kjører rundt øyen minst èn gang, men som oftest flere ganger i timen dagen lang. Ved ankomst og avreise tilbyr hotellet en transfer til og fra havnen i Forio. Allikevel har du mindre enn to kilometer å gå på en promenade hvis du selv vil til byen eller skal tilbake på kveldene etter en middag på en lokal pizzeria eller trattoria.

Nyt det avslappende og varme bassenget samt havutsikten

Blir du værende på hotellet har du adgang til et varmtvannsbasseng (35°-38° C) med vannmassasje og du kan slappe av på solterrassen med den flotte havutsikten. I tillegg finner du også badstue, mulighet for å få massasje på hotellet og gjørmebad ca. 50 m ifra hotellet.

Liker du å være aktiv?

Om du er en av dem som elsker å være aktiv også på ferie, så er det mulighet for å spille tennis ca. 400 meter fra hotellet. Vil du prøve å å ri er det også mulig. Nærmste hesteriding ligger omtrent 400 meter fra hvor du bor.

Familiedrevet hotell og spisested du vil elske

Hotel Imperamare drives av et østeriks-italiensk par som bor her fast hele året. Har du problemer med å forstå italiensk snakkes det flere språk her. Engelsk og tysk og er det er også noen som snakker fransk og spansk. Både Britta og hennes mann dyrker sine egne råvarer og du kan virkelig smake på den saftige øg søte smaken som vulkansk jord gir fra seg. Til lunsj og middag kan du velge mellom store salater og grillede grønnsaker fra buffeen eller fra menyen som du kan nyte på den overdekket terrasse med havutsikt. Vil du spise et annet sted enn på hotellet finner du flere spisesteder langs hovedveien nede i Forio d'Ischia.

Nyt frokosten med havutsikten i bakgrunnen

Frokosten serveres som buffet og du kan velge å spise ute på den overdekkede terrassen. Du kan velge mellom italiensk espresso, cappuccino og vanlig kaffe eller flere slags teer, varm sjokolade og kaffe med ginseng. Du finner både søtsaker som croissanter og kaker eller mat som du er vant med hjemmefra: flere slags brød, skinke, ost, egg, müsli, frokostblanding osv.

Deilige lyse og komfortable rom

Alle rommene er utstyrt med satelitt-tv, minibar samt et eget bad med dusj og hårføner. Aircondition kan skrus på mot et tillegg som betales på stedet. Stort sett alle rom, untatt ett ser ut mo havet (det ene har utsikt mot hagen). Prisen avhenger av kombinasjonen av utsikt med størrelse på balkongen eller terrasse. Velger du ett av de billige rommene er du alltid velkommen til å å få med deg havutsikten fra terrassen ved bassenget.

 
 

Lignende boliger

Hotel Capizzo

Forio d'Ischia, Capri, Ischia og Procida

Hotel Continental Mare

Ischia Porto, Capri, Ischia og Procida

Hotel Terme Providence

Forio d'Ischia, Capri, Ischia og Procida

Populært på Capri, Ischia og Procida

search map