Hotell i Forio d'Ischia på Capri, Ischia og Procida

Hotel Capizzo

Capizzo Capizzo
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Ischia har vært en populær ferieøy i mange år, ikke minst på grunn av de fantastiske utsiktene, men også fordi øya har utallige varme kilder. Opprinnelig var Ischia en vulkan og det er fortsatt mye varme under bakken som alle nyter godt av den dag i dag.

Bo tett på strand og by

Hvis du velger å nyte ferien din på Hotel Capizzo kan du se frem til et deilig opphold med uforglemmelige utsikter over havet og fjellene, og du bor samtidig kun en kort spasertur fra stranden og ca. 2 km fra byen Forio d'Ischia. Samtidig bør du være klar over at området er kupert, så om du er dårlig til beins er nok hotellet ikke det beste valget for deg. Reiser du hit med bil er det parkeringsmuligheter på hotellet.

Geotermisk basseng med uforglemmelig utsikt

Capizzo ble renovert i 2014 og fremstår derfor som et deilig 3-stjerners hotell. Det er et supert valg for deg som setter pris på en fornuftig standard, men som samtidig foretrekker å bruke feriebudsjettet ditt på annet enn overnatting. Hotellet har et deilig, geotermisk basseng, der du kan nyte tilværelsen under en skyggefull parasoll på en av de behagelige solsengene med en kjølig forfriskning innen rekkevidde. Bassenget ligger i den deilige hagen som er prydet med et hav av blomster og eksotiske planter.

Innta måltidene dine under åpen himmel

Du kan nyte måltidene dine i hotellets gode restaurant, og du kan naturligvis velge å spise utendørs i sommermånedene. På kvelden kan du se frem til en helt spesiell stemning, både når solen går ned og når alle lysene tennes nede i Forio og rundt omkring på fjellet.

Les mer om Hotel Capizzo

Rom med utsikt

På Hotel Capizzo er det totalt 34 enkle og pene rom i forskjellige størrelser og kategorier. De fleste har en privat balkong eller terrasse, og flere har også havutsikt. Alle rom er utstyrte med aircondition, satellitt-tv, safe, minibar, Wi-Fi og privat bad med dusj/badekar og hårføner.

Les om rommene på Hotel Capizzo

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Capizzo

Les personlige anmeldelser av Hotel Capizzo som ligger på Capri, Ischia og Procida. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Capizzo. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Hotel Capizzo

Bedømmelse av Hotel Capizzo

Les mer

Bedømmelse av Hotel Capizzo

Les mer

Bedømmelse av Hotel Capizzo

Les mer

Bedømmelse av Hotel Capizzo

Les mer
 
search map