Hotell på Capri på Capri, Ischia og Procida

Hotel Syrene

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Øya med den unike atmosfæren

Å feriere på den billedskjønne øya Capri er en drøm for de aller fleste, men det er kun de aller færreste som får oppfylt den drømmen. Capri var en av de romerske keisernes favorittsteder, og Keiser Tiberius bygde flere imponerende villaer på den lille øya. Siden har mange andre berømtheter fulgt i hans fotspor, noe de fortsatt gjør. Er du på Capri om sommeren kan du ikke unngå å legge merke til de mange luksus-yachtene som seiler rundt øya, og er du heldig møter du både kjendiser og kongelige på din vei gjennom de små gatene i byene Capri og Anacapri, der du også finner den berømte villaen som den svenske legen Axel Munthe bygde på 1800-tallet.

Gode transportmuligheter

Hvis du vil reise til Capri må du huske å la bilen eller leiebilen din bli igjen på fastlandet da det ikke er tillatt å ta med seg biler til øya. Det er biler på øya, men det er utelukkende lokale biler med spesialtillatelse. Når du skal reise rundt på Capri kan du ta en av de kjente taxiene med åpent tak eller en av de små, offentlige bussene som forbinder de få byene på øya. Hvis du skal fra havnen til Capri by kan du også ta den lille togbanen Funicolare som går flere ganger i timen. Fra byen Anacapri kan du ta stolheisen opp til toppen fjellet Monte Solaro, der du kan nyte en fantastisk utsikt over landskapet.

Gå til venstre når alle andre går til høyre

Det er ikke å legge skjul på at Capri er en øy med mange turister, men ikke la deg skremme av det, for turister har en tendens til å gjøre nøyaktig de samme tingene. Samtidig kommer ikke de fleste før kl. 10 og drar garantert tilbake senest kl. 17, og da har du hele øya for deg selv sammen med de få andre som har valgt å overnatte. Men selv om det er mange turister her på dagtid kan du enkelt finne steder der du kan få være helt i fred - det handler kun om å gå til venstre når alle de andre går til høyre. Det er kun et par strender på Capr, men hvis du har valgt et hotell med svømmebasseng er ikke det et stort problem. Naturen er vidunderlig og atmosfæren er avslappende - en ekte ferieøy. Uansett om du vil være aktiv eller bare slappe av får du nok av muligheter til begge deler her. Og hvis du liker å ta beina fatt og gå tur har du virkelig kommet til det rette stedet!

Du kommer til å elske roen på det lille hotellet

Hotel Syrene ligger midt i hjertet av Capri. Her bor du kun et par hundre meter fra den livlige plassen la Piazzetta, samtidig som din nærmeste nabo er det berømte 5-stjerners hotellet La Quisiana. I dette området finner du hyggelige, små og meget eksklusive butikker, gode restauranter, trivelige barer og i det hele tatt mange muligheter for å shoppe, spise, drikke og nyte livet. Å spasere rundt i de smale gatene er en opplevelse i seg selv.

Spis middagen din under sitrontrærne

Hotellet er gjennomsyret av den roen Capri er kjent for, og det er innredet lyst og fargerikt. På terrassen og utendørs-loungen under sitrontrærne kan du slappe av med en god bok og puste inn øyas dufter. Når det er på tide å innta dagens lunsj eller middag i restauranten gir de samme sitrontrærne deg deilig skygge. Kjøkkenet serverer internasjonale og italienske retter. Baren sørger for at du kan kjøpe lette snacks og drinker hele dagen og kvelden. Her kan du for øvrig også nyte en storslått utsikt over havet og fjellene mens du forfrisker ganen med en drink.

Les mer om Hotel Syrene

Kjøl deg ned med en dukkert i bassenget

Følg sitrontrærne du leste om ovenfor og finn veien til det lekre bassengområdet, der du kan benytte deg av solsenger og parasoller. Hvis du vil ha litt variasjon fra stranden eller fotturene kan du slå deg ned her og kjenne roen senke seg. Hydromassasje-området setter prikken over i-en når det gjelder komfort.

Greit å vite om Hotel Syrene

Hotellets personale hjelper deg gjerne med alt som kan gjøre oppholdet ditt mer behagelig. Det er Wi-Fi tilgjengelig, samt en tennisbane. Tennisbanen eies av nabohotellet, men du kan også bruke den, bare hør med resepsjonen først.

Lyse, romslige og stilfulle rom

Hotellet har 32 flotte og komfortable rom. Noen har havutsikt og andre har utsikt over byen, og mange har balkong. Stilen er enkel og diskret, og de fleste gulvene er prydet med vakre, håndmalte fliser fra Vietri. Alle rommene er utstyrte med gratis Wi-Fi, satellitt-tv med LCD-skjerm, minibar, telefon, safe, individuelt kontrollert aircondition og privat en-suite bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar.

Les om rommene på Hotel Syrene

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map