Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Øya er en naturlig forlengelse av Sorrentos halvøy og har blitt kjent som et eksklusivt reisemål for berømtheter fra hele verden. Den er ikke stort større enn 10 km² og består for det meste av kalkholdig stein som tidens tann har formet bratte skråninger og fantastiske landskaper med. Her finner du frodig skoger, appelsinlunder og vinmarker. Capri har blitt besøkt av utallige forfattere, kunstmalere og filmregissører som opp gjennom tidene har funnet en rikholdig kilde til inspirasjon her. H.C. Andersen var den første som gjorde stedet berømt gjennom sine fortellinger om sin dannelsesreise i Italia.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Oppdag øyas fascinerende flora og fauna

Klimaet er mildt og tørt, vegetasjonen består hovedsakelig av frodige skoger, appelsinplantasjer og vinmarker. Øya huser et fredet naturmiljø der utallige vann- og landdyr lever. De fleste som besøker Capri tar gjerne turen til Marina Grande, avgangsstedet for alle utflukter til den blå grotten (Grotta Azzura).

Les mer om Capri

Ta en kaffe på Piazza Umberto I

Fra Marina Grande kan du også ta taubanen opp til den legendariske piazzettaen som i dag har fått navnet Piazza Umberto I. Her ligger øyas rådhus og flere hyggelige kaféer. Bilkjøring er forbudt i dette området i sommermånedene, så du kan spasere rolig rundt og bare nyte omgivelsene uten å måtte passe på trafikken.

Beundre utsiktene

Fra piazzettaen kan du komme deg opp til Augustus' Hage via en smal sti. Disse hagene ble bygget av den tyske rikmannsfyrsten August Krupp mellom 1800- og 1900-tallet. Herfra får du en vidunderlig utsikt over Via Krupp, byen, Marina Piccola og de tre berømte klippeøyene. Ved å gå langs Via Punta Tragara kommer du til et annet utsiktspunkt, Belvedere Tragara, der du kan se Solaro-fjellets skråninger, imponerende Castiglione og middelalderfestningen.

Bestill ferieovernattinger på Capri

Tilbring øyferien på frodige og vakre Capri ved den italienske kysten. Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne et overnattingssted som passer dere. Ta gjerne kontakt med våre erfarne reisekonsulenter for hjelp og gode råd. Vi har over 15 års erfaring med reiser i Italia og er her for å sikre deg en bekymringsfri og behagelig ferie.

Sjul teksten
 
 
search map