Hotell i Anacapri på Capri, Ischia og Procida

Hotel San Michele

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel San Michele er et herlig hotell som ligger i sentrum av den lille fjellbyen Anacapri (300 m.o.h) med en fantastisk utsikt over øya og Napoli-bukta, bare et steinkast fra Axel Munthes berømte Villa San Michele.

Panoramapreget beliggenhet

Hotellet ligger i grønne omgivelser med trær og gressplener, og har det største og mest solrike svømmebassenget på hele øya. Fra hotellet er det en kort gåtur til stolheisen som fører til toppen av Monte Solaro. Her er utsikten, om mulig, enda bedre!

Les mer om Hotel San Michele

Et hotell med sjarm og historie

Hotellet ble bygget i neoklassistisk stil rundt 1870-tallet, og åpnet som hotell i 1904 under navnet Hotel Molaro. Det ble raskt tilholdsstedet for berømte kunstnere, forfattere og adelsfamilier som alle var med på å sette sitt preg på stedet. Du kan fremdeles benytte de elegante stuene som er innredet i Louis XVI-stil, hvor blant annet den svenske dronningen ofte oppholdt seg når hun besøkte Axel Munthe.

Nyt maten og omgivelsene

Hotellet har en flott restaurant og bar med panoramautsikt over Napoli-bukta. Det er også snackbar med lettere servering ved svømmebassenget på dagtid. Capri Sporting Club ligger rett ved hotellet, og her er det muligheter for å spille tennis til rabatterte priser.

Gode rom med balkong eller terrasse

Det finnes totalt 60 rom som er pent innredet i klassisk stil, og alle rommene har enten fransk balkong, vanlig balkong eller terrasse. Rommene er utstyrte med satellitt-tv, telefon, aircondition, minibar, safe og bad med toalett.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Syrene

Capri, Capri, Ischia og Procida

La Residenza Hotel

Capri, Capri, Ischia og Procida

Hotel Continental Mare

Ischia Porto, Capri, Ischia og Procida

Anbefalinger for deg

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Campania

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Populært på Capri, Ischia og Procida

search map