Hotell i Anacapri på Capri, Ischia og Procida

Hotel San Michele

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel San Michele er et herlig hotell som ligger i sentrum av den lille fjellbyen Anacapri (300 m.o.h) med en fantastisk utsikt over øya og Napoli-bukta, bare et steinkast fra Axel Munthes berømte Villa San Michele.

Panoramapreget beliggenhet

Hotellet ligger i grønne omgivelser med trær og gressplener, og har det største og mest solrike svømmebassenget på hele øya. Fra hotellet er det en kort gåtur til stolheisen som fører til toppen av Monte Solaro. Her er utsikten, om mulig, enda bedre!

Les mer om Hotel San Michele

Et hotell med sjarm og historie

Hotellet ble bygget i neoklassistisk stil rundt 1870-tallet, og åpnet som hotell i 1904 under navnet Hotel Molaro. Det ble raskt tilholdsstedet for berømte kunstnere, forfattere og adelsfamilier som alle var med på å sette sitt preg på stedet. Du kan fremdeles benytte de elegante stuene som er innredet i Louis XVI-stil, hvor blant annet den svenske dronningen ofte oppholdt seg når hun besøkte Axel Munthe.

Nyt maten og omgivelsene

Hotellet har en flott restaurant og bar med panoramautsikt over Napoli-bukta. Det er også snackbar med lettere servering ved svømmebassenget på dagtid. Capri Sporting Club ligger rett ved hotellet, og her er det muligheter for å spille tennis til rabatterte priser.

Gode rom med balkong eller terrasse

Det finnes totalt 60 rom som er pent innredet i klassisk stil, og noen av rommene har enten fransk balkong, vanlig balkong eller terrasse. Rommene er utstyrte med satellitt-tv, telefon, aircondition, minibar, safe og bad med toalett.

Når du kommer til Marina Grande på Capri, er det flere måter å transportere deg til San Michele Hotel i Anacapri på:
1. Ta en taxi direkte til hotellet.
2. Ta lokalbuss fra havnen til torget i Anacapri, derfra er det ca. 200 meter å gå til hotellet.
3. Ta gondolbanen fra Marina Grande til torget i byen Capri, og deretter den lokale bussen til torget i Anacapri.

Les om rommene på Hotel San Michele

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel San Michele

Les personlige anmeldelser av Hotel San Michele som ligger på Capri, Ischia og Procida. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel San Michele. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Hotel San Michele

Bedømmelse av Hotel San Michele

Les mer

Bedømmelse av Hotel San Michele

Les mer

Flott beliggenhet

Hyggelig eldre hotell. Rommet vårt hadde uten sammenligning den flotteste utsikten jeg noensinne har opplevd på et hotell. Personalet imøtekommende og vennlige. Frokost svært god.

Les mer

For en utsikt!

Standarden på hotellet og servicenivået ligger omtrent på fire... men den fantastiske utsikten over Napolibukten og Capri gjør at vi ikke kan gi annet enn toppkarakter.
Normal, italiensk frokost, det vil si ikke som de enorme buffétene vi er vante til hjemme i Sverige. Helt ok. Vi testet ellers ikke maten.
Ok rengjøring. God service ved bassenget.

Les mer

Bedømmelse av Hotel San Michele

Les mer

Bedømmelse av Hotel San Michele

Les mer
 
search map