Hotell i Anacapri på Capri, Ischia og Procida

Hotel Casa Caprile

 
Hotel Casa Caprile er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Casa Caprile er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Anacapri her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Som gjest hos privat familie

Midt på den vakre øya Capri, som opp gjennom århundrene har tiltrukket seg naturelskere fra hele verden, ligger herlige Hotel Casa Caprile. I mer enn 20 år var villaen den svenske dronning Victorias bolig, og hun oppholdt seg på Capri på anmodning fra legen sin som hadde anbefalt stedt på grunn av det gode klimaet. Villaen ligger på et solrikt og fredelig sted omgitt av en grønn og velstelt hage, som nærmest kan betegnes som en botanisk hage med mange eksotiske planter. Siden 50-tallet har villaen fungert som hotell, men det er likevel vanskelig å ikke få følelsen av å være gjest i et privat hjem.

Nyt frokosten og fuglesangen

På hotellet er det en resepsjon med safe, en lesesal og mulighet for Wi-Fi-tilkobling. Det er også en liten bar med tilhørende terrasse samt en frokostrestaurant der du kan nyte dagens første måltid. I sommerperioden er det naturligvis også mulighet for å spise frokost på terrassen akkompagnert av fuglenes lystige kvitring. Hotel Casa Caprile ligger i Capris høyest beliggende by Anacapri, som er spesielt kjent for den svenske legen Alex Munthes villa San Michele. Denne attraksjonen gjør at det er mange turister i byen på dagtid, men da Hotel Casa Caprile ligger godt over en halv kilometer fra byens sentrum vil det ikke være mange turister som finner veien til denne lille perlen, og dermed kan du regne med å kunne nyte ferien din i fred og ro.

Les mer om Hotel Casa Caprile

Godt utvalg av restauranter i nærområdet

Anacapri har et godt utvalg av butikker og spisesteder, og de nærmeste ligger ca. 100 meter fra hotellet. Det er ca. 8 km til selve Capri by, og du kan ta de små minibussene som stopper ca. 500 meter fra hotellet. I Anacapri finner du også den berømte taubanen, der du på ca. 10 minutter kan kjøre opp til toppen av øyas høyeste fjell Monte Solaro. Herfra får du en fantastisk utsikt over blant annet de karakteristiske tvillingklippene Faraglioni. På grunn av hotellets beliggenhet fraråder at vi bevegelseshemmede og familier med barnevogn bestiller opphold her, da det er en lengre trappesti fra asfaltveien opp til Hotel Casa Caprile.

Hyggelige og personlig innredede rom

De hyggelige hotellrommene er innredet i klassisk stil med en del antikviteter, og den hvite fargen dominerer over Middelhavets pastellfarger. De 22 rommene har alle minibar, tv og privat bad med toalett og dusj eller badekar. Standard-rommene vender enten mot fjellet eller hagen og har ikke aircondition, mens Superior-rommene og Suitene har alle aircondition og de fleste har havutsikt. Flere av rommene i de to sistnevnte kategoriene har også balkong eller terrasse.

Les om rommene på Hotel Casa Caprile

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Casa Caprile

Les personlige anmeldelser av Hotel Casa Caprile som ligger på Capri, Ischia og Procida. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Casa Caprile. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Hotel Casa Caprile

Les mer

Bedømmelse av Hotel Casa Caprile

Les mer
 
search map