Hotell i Anacapri på Capri, Ischia og Procida

Hotel Biancamaria

Rom med havutsikt Rom med utsikt over hagen Resepsjonen Frokostsalen
 
Hotel Biancamaria er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Biancamaria er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Anacapri her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Godt utgangspunkt for opplevelser på Capri

Her får du kort avstand til bussen som kjører til Capri by med det berømte torget La Piazzetta. Fra Capri kan du kjøre til havnen Marina Grande, der det går båt til Napoli, Sorrento og Amalfikysten. Du kan også kjøre ned til den lille havnen Marina Piccola, eller følge den berømte sikk-sakk-veien Via Krupp. Fra hotellet er det kun en kort spasertur til Axel Munthes villa San Michele, San Michele-kirken med de fantastiske gulvmosaikkene og taubanen opp til Monte Solaro-fjellet.

Populært turistklassehotell

Det er sjelden vi ser et hotell som, til tross for en standard som er kun litt over middels, gir deg en så varm mottakelse av vertinnen. Både stemningen og servicen er meget familiær, og langt fra det man ellers ofte opplever på Capris fine hoteller, der kongelige og filmstjerner kjemper om oppmerksomheten. Hotellet har kun 3 stjerner, men det er hyggelig, rommene er komfortable og rene, frokosten er ganske utmerket og hotellet har en fantastisk beliggenhet midt i byen. Hvis frokosten blir litt for ensformig er det mange kaféer i nærområdet.

Hvis du ikke er på utflukt kan du nyte en kjølig forfriskning på hotellets terrasse. Det er mange restauranter i Anacapri, og selv om de fleste sikker synes det er mange turister her i løpet av dagen, så kan du være helt sikker på at når kvelden senker seg og dagsturistene forlater øya, blir Capri preget av fred og idyll, og det er først da øya viser sin virkelige magi.

Les mer om Hotel Biancamaria

Fra havnen og opp til Anacapri

Når du ankommer havnen Marina Grande på Capri er det flere måter du kan komme deg til hotellet i Anacapri på:

1. Ta en taxi direkte til hotellet.
2. Ta den lokale bussen fra havnen opp til torget i Anacapri.
3. Ta kabelbanen fra Marina Grande til Torget i Capri by, og ta derfra den lokale bussen til torget i Anacapri.

Enkle, men komfortable rom

Hotellet har kun 33 rom i to forskjellige kategorier som er nesten helt like. Rommene er ikke store og noen av dem har utsikt over havet (i det fjerne), men ingen balkong. I den andre kategorien har du en liten balkong og utsikt mot fjellene.
Rommene har aircondition (skrus på fra 15/7 til 31/8 og mot tillegg), satellitt-tv og privat bad med toalett og dusj eller badekar. Det er safe i resepsjonen.

Les om rommene på Hotel Biancamaria

Sjul teksten
 
 
search map