Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Anacapri er den nest største byen på Capri. Herfra kan du ta stolheis til Solarofjellet (589 m.o.h.), øyas høyeste punkt, på knappe 10 minutter. Stolheisen og gondolbanen er de beste transportmidlene på øya dersom du vil ut og oppleve det spetakulære landskapet.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

I Anacapri anbefaler vi å se byens mest berømte villa - Villa San Michele. I 1895 ble den svenske legen og forfatteren Axel Munthe forelsket i Capri. Han ombygde derfor villaen, som var en romersk ruin, til sin egne private villa. I dag er villaen med sin flotte hage et museum, og en meget populær turistattraksjon. I byen finnes også de flotte kirkene Santa Sofia og Santa Maria di Constantinopoli.

Les mer om Anacapri

I tillegg til turisme, så lever man på Anacapri av olivenproduksjon, i tillegg til at det produseres også en god vin her.

Utflukter:
- Grotta Azzurra - Den blå grotten (navnet kommer fra den klare blå fargen som vannet får inne i grotten når solstrålene reflekteres i vannet) er nok en av de mest kjente turistattraksjonene på Capri. Man vet at grotten ble brukt fra romertiden, da det er funnet en plattform av sement her inne som ble brukt til å fortøye båtene. På bunnen av grotten har man også funnet statuer av blant annet Poseidon (som i dag er å finne på museum). Grotten var i mange år isolert, da det gikk rykter om at det var en forbannelse her, men ble gjenoppdaget i 1826 og mange nysgjerrige begynte å komme hit. Fra havnen i Capri går det arrangerte båtturer til grotten.
- I Fortini - Vil du få litt mosjon mens du besøker den flotte øya Capri kan du ta trappene som starter over Grotta Azzurra til fyrtårnet Faro di Punta Carena. Veien kalles for De Små Fort da det ligger forskjellige fort langs veien som ble bygget for å holde utkikk mot fiender. Veien er lang og tar ca. 3 timer å gå, men det er verdt turen, for jo høyere du kommer, jo mer intens blir fargene og lukten som dominerer øya Capri.
- Ønsker du enda mer mosjon kan du prøve La Scala Fenicia (Fønikkenes trapper) som er en av de få levningene fra grekernes dominans på øya. Det er 921 trappetrinn totalt, og den er 1,7 km lang. Langs turen kan du stoppe ved S. Costanzo-kirken og andre kapeller som er dedikert til blant annet S. Michele og S. Antonio.

Sjul teksten
 
 
search map