Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Capri øya er en av de mer kjente og elskede øyene som befinner seg i Det Tyrrenske Havet.

Øya ligger nord for Napoli bukta, og er et ekslusivt reisemål for flere kjendiser fra hele verden. Den er ikke større enn 10 km² og består for det meste av kalkholdig stein, formet av vinden og havet til fjelltopper, skråninger og fantastiske landskaper.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Ischia

Ischia er som Capri, en av de kjente øyene utenfor Napoli og Sorrento-halvøya.

Byen Ischia Porto er øyens største by - her ligger bla. bryggen der båtene legger til.

Byen har navngitt hele øyen og er sammensatt med Ischia Ponte som er den gamle kystbyen hvor den fine festningen ligger. Mesteparten av øyens hoteller er plassert i Ischia Porto og dere finner de beste shoppingmulighetene i Via Roma og Corso V. Colonna. Dessuten finnes det flere utesteder, nattklubber, restauranter og vinkjellere her.

En annen større by er Forio d'Ischia som har et koselig bysentrum og havnepromenade. Her bor dere også nær stranden og båten som tar dere med til Napoli går herfra i tillegg til fra Ischia Porto.

Les mer om Capri, Ischia og Procida

Ischia er dessuten veldig kjent for de mange helbredende kildene (terme) hvor noen av disse når en temperatur over 40 grader (!) - oppvarmet på naturlig vis av den vulkanske varmen.
Kildene ligger i fine parklignende områder, hvor man kan kjøpe f.eks en heldagsbillett og gå fra bad til bad. Noen av disse områdene har også tilgang til en strand så man kan bytte litt med saltvann også om man skulle ønske det.

Transporten på Ischia er lett å ta i bruk. Det kjører busser rundt øyen i begge retninger, så dere kommer dere kjapt rundt over hele øyen langs kystlinjen og de større byene. Vil dere inn i landet til de mindre trafikkerte veiene kan dere leie scooter, som det finnes mange av.

Procida

På den minste av øyene, Procida mister dere helt tidsfølelsen blandt gamle havlegender og lukten fra sitrontrærne. Øyen fyrtårn og dens uavbrutte aktivitet er med å danne en eventyrlig atmosfære på øya. Tiden går saktere her.

Turismen er ikke spesielt synlig her og Procida byr på det mest uspolerte og autentiske miljø av de tre øyene utenfor Campanias kyst. Procida er lett å komme seg til fra Napoli og fra de andre øyene.

Bestill deres ferieovernattinger på Capri, Ischia & Procida

Ta en titt i vår online-katalog og se om dere finner noe som passer for dere. Vi tilbyr et håndplukket utvalg av ferieleiligheter, villaer og hoteller enten på øyene eller i byer på fastlandet med gode båtforbindelser. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om råd, vi har over 15 års erfaring med reiser i Italia og stiller gladelig med tips og forslag. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre på siden eller bruk chat-alternativet til venstre på siden. Vi er her for å sørge for at deres ferie i Italia blir så behagelig og bekymrimgsfri som mulig.

Sjul teksten
 
 
search map