Hotell i Vietri sul Mare på Amalfikysten

Relais Paradiso

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Relais Paradiso ligger i en fjellside i landsbyen Raito med utsikt over den vakre byen Vietri sul Mare og havet på Amalfikysten. Det er under en kilometer til sentrum av Vietri, så hvis du ikke har lyst til å sette deg bak rettet er ikke det noe problem hvis du er god til beins, for da kan du være fremme på under et kvarter. Vietri sul Mare er berømt i Italia for sin meget karakteristiske keramikk som fremstilles i byen, og som i mange år har vært byens økonomiske fundament, og du finner de typiske håndmalte flisene i stort sett alle baderom på hele Amalfikysten.

En annen typisk ting for området er ansjoser som serveres på mange forskjellige måter. Du kan bl.a. dra på utflukt til den nærliggende byen Cetara der du finner Amalfikystens eneste skikkelige fiskerihavn. Byen har også et stort utvalg av gode restauranter der du kan spise fisk på alle mulige og umulige måter. Det er også i Cetara at de fortsatt fremstiller en helt spesiell fiskesaus som minner meget om den romerske garum-en, som fortsatt også serveres til pasta på utvalgte restauranter.

Et godt utgangspunkt for utflukter

Relais Paradiso har en god beliggenhet dersom du ønsker å bruke ferien din på å utforske Amalfikysten og det nærmeste området rundt. Vietri en den første byen på selve Amalfikysten, og derfra er det kune en kort kjøretur til den noe større byen Salerno, der du kan ta båten til både Amalfi og øya Capri. Den offentlige bussen mellom Salerno og Amalfi stopper kun 350 meter fra hotellet, og fra Amalfi kan du komme deg videre til noen av kystens mest berømte byer som Ravello og Positano. Du bor også tett på motorveien, så dersom du har lyst til å kjøre en tur til den gamle, romerske ruinbyen Pompeii tar det deg under en halvtime.

Et lite boutique-hotell med god standard

Hvis du vil skjemme deg selv bort i moderne omgivelser er Relais Paradiso et godt valg. Hotellet har en hyggelig fellesstue med utgang til den store terrassen med utsikt over kysten. Restauranten holder samme gode standard som resten av hotellet, og kjøkkensjefen benytter lokale produkter så mye han kan. Hvis du ønsker å spise frokost eller middag på din egen balkong eller terrasse kan dette naturligvis også la seg gjøre. Hotellet har også en hyggelig takterrasse med et mindre svømmebasseng og solsenger. Hvis du ankommer hotellet i bil er det mulighet for å parkere i garasjen, og det er mulig å ta med familiens kjæledyr. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet.

Les mer om Relais Paradiso

Nyt den store spa-avdelingen på søsterhotellet

Et opphold på Relais Paradiso legger opp til velvære, og det er ikke bare beliggenheten og servicen som er på topp, men også fasilitetene. Relais Paradiso er det perfekte stedet for et par som ønsker å bo på et sjarmerende, mindre hotell. På det 5-stjerners søsterhotellet Raito som ligger ca. 1 km fra Relais Paradiso har du mulighet for å benytte den store spa-avdelingen kalt ExPure Spa og som strekker seg over hele 300 m2. I tillegg til innendørsavdelingen med basseng, boblebad, badstue, tyrkisk bad og velvære-avdeling, er det også en takterrasse med solsenger. Du kan benytte spa-avdelingen til en rimelig pris når du bor på Relais Paradiso.

Rom med balkong eller terrasse

Hotel Relais Paradiso er et lite hotell med kun 22 rom og suiter i forskjellige kategorier. Alle rommene er innredet i moderne stil og med god komfort som også inkluderer egen balkong eller terrasse med utsikt mot fjellene eller havet. Alle rommene har som minimum aircondition, satellitt-tv, safe, minibar, gratis Wi-Fi og eget bad med toalett, dusj og/eller badekar, og hårføner. Enkelte romtyper har også boblebad.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Villa Franca

Positano, Campania

Hotel Botanico San Lazzaro

Maiori, Campania

Hotel Villa Fraulo

Ravello, Campania

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

search map