Feriebolig i Vietri sul Mare på Amalfikysten

Due Relais

Frokost på fellesterrassen Frokost på fellesterrassen Leilighet Penelope e Ulisse Leilighet Penelope e Ulisse Leilighet Totò e Peppino Rommet Romeo e Giulietta Leilighet Tom & Jerry
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Due Relais er et lite paradis som er bygget inn i klippene mellom kystveien og stranden i utkanten av Marina di Vietri (som ligger nedenfor den historiske bydelen Vietri sul Mare), og har både hotellrom og leiligheter. Utsikten over byen og stranden er fantastisk og i pent vær kan man se helt til Pæstum og Cilento.

Sympatisk og serviceinnstilt vertinne

Villaen er i utgangspunktet privat, men i løpet av de senere årene har den blitt innredet til et lite eksklusivt feriehus med både rom og leiligheter. Stedet drives av den meget sympatiske og hjelpsomme vertinnen Ilaria, som har bakgrunn som advokat, men som nå bruker all sin energi på å gi stedets gjester en uforglemmelig ferieopplevelse. Villaen ligger på en brosteinsbelagt, liten og meget smal blindvei, som ender nede ved stranden.

Les mer om Due Relais

Terrasser med havutsikt i botaniske omgivelser

Selv om villaen er bygget inn i klippene er området utrolig frodig, og på den store fellesterrassen der du spiser frokost føles det som om du sitter i en botanisk hage. Alle terrassene og balkongene, samt villaens form, gir inntrykket av at du er på et skip - noe som var den opprinnelige eierens intensjon. Men vær oppmerksom på at det er mange trapper da det ikke har vært mulig å sette inn en heis oppe fra veien.

Gode utfluktsmuligheter

Beliggenheten rett ved kystveien og i nærheten av Vietri gjør at Due Relais er et perfekt sted for utflukter i området. Ettersom du befinner deg ved motorveien kommer du deg fort til Napoli, Pompeii, Salerno, Pæstum og naturområdet Cilento. Du kommer deg også fort til de mer kjente byene på Amalfikysten, som Amalfi, Ravello og Positano - og fra Salerno, er det båtforbindelser til hele Amalfikysten, Capri, Sorrento og Napoli.

Offentlig transport eller bil?

Vi anbefaler at du kommer deg frem med offentlig transport da veiene på Amalfikysten er smale og det uansett er gode offentlige forbindelser til Due Relais. Bare ta lokalbussen som går mellom Amalfi (18 km) og stasjonen i Salerno (7 km) langs kystveien, som stopper bare et par meter fra Due Relais. Hvis du ankommer med bil bør du forhåndsbestille parkeringsplass som betales nede på stedet. Du får enten tildelt en av de fire parkeringsplassene på selve stedet eller en plass på en inngjerdet parkeringsplass ca. 100 meter fra Due Relais. Det er ikke mulig å få garantert en bestemt parkering på forhånd. Gjester som kommer i større biler blir automatisk plassert på parkeringsplassen ca. 100 meter unna, da den lille parkeringsplassen ved Due Relais kun kan romme små kjøretøy. Du kan også parkere nede i byen i de blå båsene til en høyere pris, men det kan være vanskelig å finne ledige plasser. OBS: Beliggenheten og de mange trappene gjør at stedet ikke kan anbefales til bevegelseshemmede, selv om det er heis i bygget.

Lyse rom med terrasse og havutsikt

Due Relais har tre rom og tre ettromsleiligheter, som er innredet i nordisk stil og har en møblert balkong / terrasse med havutsikt, i tillegg til TV, aircondition og safe.
På Due Relais er frokosten inkludert i prisen både for leilighetene og rommene, mens daglig rengjøring er kun inkludert i rommene. Det er også to større leiligheter i den nederste etasjen - den finner du mer informajon om på Appartamenti Grandi al Due Relais. Legg merke til at i høysesongen vil det kunne høres en del liv fra både strandgjestene og baren på stranden nedenfor. Noen vil synes at det er sommerlig og kjekt, mens andre vil synes det er støyende.

Leilighetene på Due Relais

Ettromsleilighet m. terrasse og havutsikt

Leiligheten er ca. 30 m² og består av stue med kjøkkenhjørne med 4 gassplater og ovn i et skap, dobbelseng samt bad med dusj. I leiligheten er det enda en enkeltseng, hvor ett barn eller èn voksen kan sove i. Fra leiligheten har du utgang til terrasse med bord og stoler, hvor du har utsikt mot både Salerno og Vietri mot øst og Amalfi mot vest (men selve Amalfi kan du ikke se)

Dobbeltrom (Romeo & Giulietta) m. balkong og havutsikt

Due Reilais har to dobbeltrom, som er hyggelig innredet i nordisk stil. Rommet Romeo e Giulietta ligger i 2. etasje og har en nydelig balkong mot vest (altså mot Amalfi, men som du ikke kan se). Balkongen er møblert med dbord og to stoler. Det er TV, oppbevaringsboks, aircondition, minibar samt bad med dusj og hårføner.

Dobbeltrom (Stanlio e Olio) m. balkong og havutsikt

Due Relais har to dobbeltrom, som er koselig innredet i nordisk stil. Rommet Stanlio e Olio ligger i 2. etasje og har en nydelig balkong mot øst (altså mot Vietri sul Mare og Salerno). Balkongen er møblert med bord og to soler. Rommet er dessuten utstyrt med TV, oppbevaringsboks, aircondition, minibar samt bad med dusj og hårføner.

Suiterom (Enrico e Anna) m. hage og havutsikt

Her bor du øverst i eiendommen i et selvstendig hus med egen hage, hvor du kan sitte og nyte utsikten. Suiten ble nylig innredet i 2015 og skiller seg godt ut fra de andre. Ilaria har skapt en romantisk og inspirerende "hule" med god plass og flott utsikt. Suiten er ca. 35 m² og ligger på to etasjer. Du kommer inn i 1. etasje og møtes av en romslig inngang. En virveltrapp fører opp til etasjen hvor det er stue med glassdør som vender ut mot havet, et romslig soverom, bad med dusj, toalett og hårføner. Foran inngangsdøren i nederste etasje kan du sitte og nyte solstrålene i din private hage med bord og stoler.

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser (med terrasse og havutsikt)

Toromsleiligheten er ca. 60 m² stor og består av et kjøkken med 4 gassplater og komfyr, en stue med mulighet for to soveplasser på sovesofaen, et dobbeltrom, et bad med dusj og et bad med badekar.

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser (med terrasse og havutsikt)

Treromsleiligheten består av et kjøkken med 4 gassplater og komfyr, en stue med mulighet for to soveplasser på sovesofaen, to soverom (et med dobbeltseng, et med to enkeltsenger), et bad med dusj og et bad med badekar.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map