Anmeldelser av Appartamenti Grandi al Due Relais
Fellesterrassen
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Faktisk bedre og vakrere enn hva bildene viser

Vi forventet oss et vakkert sted - men dette overgikk alle våre forventninger! Både plassen, rommet og balkongen ser enda bedre ut i virkeligheten enn det bildene viser. Utsikten er fantastisk!
Rommet er enormt stort - vi hadde f.eks. 2 bad!

På ettermiddagen blir det skygge på balkongen og det er flaks! Hadde det vært full sol der når man kom hjem fra stranden hadde vi ikke kunnet bruke den så mye som vi gjorde nå. Vi satt der før vi gikk ut og spiste middag, og når vi kom hjem ble det til at vi satt på balkongen hele tiden!
Lyden fra havets bølger høres hele tiden og å få sovne til den lyden er fantastisk!

Vår vertinne var fantastisk- hun tok virkelig hånd om oss og informerte om ulike utflukter og hvordan vi skulle komme oss dit. Anbefalte ulike ting avhengig av hvordan været var forventet å bli - helt perfekt!

Frokosten var perfekt - yoghurt, frokostblandinger, brød med pålegg, kaffe/te, juice og små, ulike småkaker - alt man kan ønske seg, pluss at den serveres oppe på terrassen med en helt fantastisk utsikt. Beste måten å starte dagen på!

Anbefalinger til kommende gjester

Først - Ikke ta med bil til Amalfikysten! Absolutt ikke hvis den er større enn en Fiat 500! Vi var heldige som hadde valgt å bestille parkeringsplass på hotellet og at en hjelpsom vert både hjalp oss å parkere bilen og å kjøre den opp til hovedveien den dagen det var på tide å reise. Veien ned til parkeringen skulle vi i Sverige tro var en mindre sykkelvei - men den er ikke enveiskjørt engang.

Deretter - Ikke dra på lengre utflukter den dagen du har et fly å rekke! Da veiene ser ut som de gjør og trafikken påvirkes av det kan man aldri vite hvor lang tid reisen kommer til å ta. Vi tok buss frem og tilbake til Amalfi - reisen dit tok 2 timer, mens reisen tilbake tok bar 1 time...

Alle reiseskildringene vi reise før vi dro fortalte om de smale veiene og hvor vanskelig det er å komme seg frem - men ikke i vår villeste fantasi kunne vi forstå akkurat hvor smalt det er. Nesten hver bil i byen hadde oppskrapte sider og da er det snakk om småbiler - ingen store kjøretøy. Jeg har kjørt i de italienske Alpene, på greske øyer og andre steder der veiene ansees for å være små, men det er ingenting mot veiene på Amalfikysten! Så hvis dere tar med bilen kommer den som kjører ikke til å kunne få en like fin opplevelse som resten - den personen kommer til å ha nok å gjøre med å takle trafikksituasjonen.

I Vietri er det mange små, fine restauranter - både nede ved stranden og oppe i byen. Gå ikke glipp av å spise fisk og skalldyr! En kveld bestilte jeg grillet tunfisk som ble servert med revet parmesan og ruccola - veldig enkelt, men såååå utrolig godt!

Glem ikke å stikke innom alle de små butikkene som selger keramikk - i mange av dem kan du treffe på personen som faktisk har dreid produktene. Når vi var der var det en liten messe - man fikk muligheten til å f.eks. prøve dreiningen selv og dekorere koppen sin med eget mønster.

Og sist, men ikke minst - husk å slappe av! Ta et glass vin på balkongen og virkelig nyt utsikten og bølgene... helt fantastisk!

Appartamenti Grandi al Due Relais
Rent og pent

Rommet så helt nyrenovert ut!
Gjestfrihet

Helt utrolig vennlige og hjelpsomme - eiere og personale!
Beliggenhet

Egentlig en perfekt beliggenhet - uansett hvor du bor må du være forberedt på å gå opp og ned - det er veldig kupert!
 
Selve overnattingen på Appartamenti Grandi al Due Relais
Toromsleilighet med 2/4 soveplasser

Svært stor leilighet! 2 rom, kjøkken og 2 bad!
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi

Fungerte oppe på den øverste terrassen, men det var helt OK :)
 

Bilder

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juni 2016
Antall reisende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversatt fra svensk. Klikk her for å se originalen
Vis alle anmeldelser fra Appartamenti Grandi al Due Relais
 

Lignende boliger

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Anbefalinger for deg

Hotel La Conca Azzurra

Conca Dei Marini, Campania

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Campania

Casale Villarena

Nerano, Campania

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Campania

search map