Feriebolig i Vietri sul Mare på Amalfikysten

Appartamenti Grandi al Due Relais

Fellesterrassen Ilaria ønsker gjester velkommen på Due Relais Fellesterrassen Utsikt fra fellesterrassen mot Vietri sul Mate Frokost på fellesterrassen Terrassen til treromsleiligheten Du kan få arrangert en seiltur langs Amalfikysten - gjerne den beste måten å oppleve klippene, grottene og de små strendene på Terrassen til toromsleiligheten Den store stuen i toromsleiligheten Soverommet med utgang til terrasse og havutsikt i toromsleiligheten Terrassen til treromsleiligheten Utsikt fra terrassen Terrassen til treromsleiligheten Oppholdsstuen i treromsleiligheten Soverommet med utgang til terrasse og havutsikt i treromsleiligheten
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

På det lille paradiset som våre kunder kjenner under navnet Due Relais finnes det også to romslige leiligheter med havutsikt. De ligger i nederste etasje av denne bygningen, som er bygget inn i klippene mellom kystveien og stranden i utkant av Marina di Vietri ( som ligger nedenfor den historiske bydelen Vietri sul Mare). Selv fra nederste etasje er utsikten fantastisk og i godt vær kan man se over til Paestum og Cilento.

Beliggende ved kysten

Beliggende tett på kystveien og i nærheten av Vietri, gjør et opplagt og godt utgangspunkt for utflukter i området. Man er like ved motorveien, som fort fører til Napoli, Pompei, Salerno, Paestum og naturområdet Cilento. Like fort kommer man til de kjente byene på Amalfikysten, som Amalfi, Ravello og Positano. Og fra Salerno er det forbindelse med båd til hele Amalfikysten, Capri, Sorrento og Napoli.

Les mer om Appartamenti Grandi al Due Relais

Offentlig transport eller bil?

Vi anbefaler at dere kommer dere frem med offentlig transport da veiene på Amalfikysten er smale og det uansett er gode offentlige forbindelser til Due Relais. Bare ta lokalbussen som går mellom Amalfi (18 km) og stasjonen i Salerno (7 km) langs kystveien, som stopper bare et par meter fra Due Relais. Hvis dere ankommer med bil bør dere forhåndsbestille parkeringsplass som betales på stedet. Dere får enten tildelt en av de fire parkeringsplassene på selve stedet eller en plass på en inngjerdet parkeringsplass ca. 100 meter fra Due Relais. Det er ikke mulig å få garantert en bestemt parkering på forhånd. Gjester som kommer i større biler blir automatisk plassert på parkeringsplassen ca. 100 meter unna, da den lille parkeringsplassen ved Due Relais kun kan romme små kjøretøy. Dere kan også parkere nede i byen i de blå båsene til en høyere pris, men det kan være vanskelig å finne ledige plasser. OBS: Beliggenheten og de mange trappene gjør at stedet ikke kan anbefales til bevegelseshemmede, selv om det er heis i bygget.

Greit å vite

De to største leilighetene er mer enkelt innredet enn rommene på Due Relais - men de har også møblert terrasse med havutsikt, tv, aircondition og oppbevaringsboks. Legg merke at i høysesongen på stranden nede vil det være mye liv fra både strandgjestene og baren. Noen vil synes det er sommerlig og koselig, mens andre kan finne det støyende. Vi vil også gjøre oppmerksom på at det er en god del trapper i området og på Due Relais, og at heisen ikke når samtlige rom/leiligheter og etasjer.

Leilighetene på Appartamenti Grandi al Due Relais

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser

Toromsleiligheten er ca. 60 m² stor og består av et kjøkken med 4 gassplater og komfyr, en stue med mulighet for to soveplasser på sovesofaen, et dobbeltrom, et bad med dusj og et bad med badekar.

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser

Treromsleiligheten består av et kjøkken med 4 gassplater og komfyr, en stue med mulighet for to soveplasser på sovesofaen, to soverom (et med dobbeltseng, et med to enkeltsenger), et bad med dusj og et bad med badekar.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map