Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Amalfikystens første stopp

Den lille byen Vietri sul Mare ligger på begynnelsen av kyststrekningen når man kommer fra Salerno, og ca. 21 km fra Amalfi. Byen som er kjent for dens særpregede keramikkproduksjon nås lett fra motorveien fra Roma og Napoli (A3/ E45) eller også fra syd. Man kan også ta toget hit siden det er jernbanestasjon i byen.

Kart over Vietri sul Mare

Ved å klikke på kartet, kan du få en oversikt over området og hvilke hoteller og ferieboliger vi tilbyr i denne delen av Amalfikysten.

 

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Mindre turistpreget

Byen er av en eller annen grunn ikke så velbesøkt som mange andre byer på Amalfikysten, selv om byen både kan tilby en liten strand (betalingsstrand), et historisk sentrum med butikker, gode spisesteder, en flott utsikt over havet og et interessant innblikk i keramikkproduksjonens verden.

Les mer om Vietri sul Mare

Onsdag er markedsdag

Det er marked i byen på onsdager både i den historiske delen av byen over kystveien og i den nedre delen av byen; Marina di Vietri

Hotell, leilighet eller villa i Vietri sul Mare

Vil du finne den beste feieboligen i Vietri sul Mare? Vi har allerede lagt grunnlaget for deg og håndplukket etter vår mening de beste hotellene, leilighetene og villaene i og rundt byen. Derfor kan du rett og slett bare skrive inn din reisedatoer i søkemotoren øverst på denne siden for å finne et perfekt sted å bo i løpet av ferien.

Vi har lang erfaring i å finne ferieboliger, hvor du ikke bare bor komfortabelt, men også har muligheten til å oppleve ekte italiensk kultur, enten rett utenfor døren eller på spennende utflukter.

Trenger du inspirasjon til ferien din i Campania eller spørsmål om overnattings alternativer i Vietri sul Mare, er du velkommen til å ringe eller skrive til oss. Vi kan hjelpe deg å finne den perfekte ferien i Italia.

Nærmeste Flyplass

Du må forvente å kjøre ca. 2859 km, hvis du ønsker å kjøre hit med bil fra Norge. Mange vil heller tilbringe hele ferie i Italia, og derfor velger å fly til Napoli Flyplass (Flyplasskode NAP), som er nærmste alternativ. Denne betjenes av mange rute- og charterselskaper, så det er vanligvis ikke vanskelig å finne en forbindelse som passer til din ferie.

Ettersom flyselskapene regelmessig gjøre endringer i  rutene sine, anbefaler vi at du sjekker tilgjengeligheten ved hjelp av søkemotoren her på In-Italia. Skal  det være enkelt, kan du bestille flybilletter og overnatting som en pakke. Når du bestiller en pakkereise til Campania med oss, har du den fordelen at du er dekket av Reisegaranti fondet og pakkereiseloven.

>> Reiser til  Amalfikysten med fly

Utfluktsmål

Du kan se frem til en ferie med mange opplevelser på Amalfikysten. Du kan enkelt få ferien til å gå ved å besøke den sjarmerende kystbyene på denne kyststrekningen, som er blant de vakreste i verden. Byer som Amalfi, Ravello og Atrani har dessuten en idyllisk beliggenhet med utsikt over vannet, full av sjarm og interessante severdigheter.

Har du tid eller om du bare har lyst til å oppleve andre deler av regionen, er det naturlig å ta en tur for eksempel til den begavede byen Pompeii, som illustrerer vulkanen Vesuvs kraft. Du bor også bra hvis du ønsker en aktiv ferie i Campania med fotturer. Følger du Gudenes sti, som starter i Agerola, venter det mange storslåtte naturopplevelser.

Lokale lenker

Byens offisielle hjemmeside (italiensk)

Sjul teksten
 
 
search map