Feriebolig i Vico Equense i Campania

Villaggio Baia Serena

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Villaggio Baia Serena ligger på et utsiktssted ca. 2,5 km utenfor Vico Equense, som er den nærmeste byen. Fra denne klippen er det utsikt både til Napoli i øst og Sorrento i vest. Villaggio Baia Serena dekker et område på ca. 25.000 m². Til tross for at den befinner seg langs veien mellom Meta di Sorrento og Vico Equense er omgivelsene fredelige og pittoreske. Det eneste støyet man skal være oppmerksom på kommer enten fra de andre gjestene eller fra havet selv. Om man vil si havbølger er sjenerende.

Noe av det vakreste her er utsikten

Opprinnelig var Villaggio Baia Serrena en campingplass, men etter at de unge fra familien overtok resepsjonen har de fått satt inn wi-fi internett, og bygget noen bungalows, som er enkelt innredet og stengt for campingplassen. Svømmebasseng har de også fått satt inn gravd inn i klippene, og herfra finner du en av de beste utsiktene over havet.
Barna kan også kose seg med bordtennis og volleyball, så lenge ballen ikke triller ned klippen. Dessuten er spisestedet også med en fantastisk havutsikt, som gjestene kan benytte seg av som lager både pizza og andre lokale retter. Den nærmeste stranden ligger i Seiano, ca. 1 km fra inngangen til stedet, man kommer dit med offentlig buss som kjører ca. en gang i timen, hvis man altså ikke vil gå, noe som tar ca. 10 minutter.

Les mer om Villaggio Baia Serena

Deilig frisk havbris som kjøler ned

Bungalowene som finnes på stedet er enkelt innredet. De små trehusene kan huse 5 personer, men som nevnt er det ikke innendørs man finner de vakrste detaljene.Til gjengjeld er utsikten enestående, når man sitter på terrassen eller balkongen utenfor inngangsdøren. Den kontinuerlige havbrisen som kommer opp, gjør det nesten unødvendig å ha aircondition, men hvis du allikevel ønsker det er noen av boligene utsyrt med det(må bestilles på forhånd). Her finner du også kjøkken med fire gassplater (ingen ovn) og satelitt-TV.

Bo i spartanske bungalow med terrasse og havutsikt

Bungalowene som finnes på stedet er simpelt innredet. Det er små trehus som har plass til 5 personer, men som sagt er det ikke innendørs du finner de fineste detaljene. Til gjengjeld er utsikten enestående når du sitter på terrassen eller balkongen utenfor inngangsdøren. Havbrisen gjør det faktistk unødvendig å ha aircondition de fleste dager i året, men hvis du allikevel ønsker det, er noen av boligene utstyrt med det (husk bare å forhåndsbestille). Ønsker du å lage mat selv finnes det også et kjøkken med fire gassplater (men ingen ovn).

Treromsbungalow med 4 soveplasser (med terrasse og havutsikt):
- De består av et mindre rom med kjøkkenhjørne, soverom med dobbelseng og soverom med to enkeltsenger samt bad med toalett, dusj og hårføner. Ved inngangsdøren er det en utendørsterrasse med bord og stoler. (Skulle det oppstå dårlig vær er det mulig å ta med bordet og stolene inne på kjøkkenet, men plassen er trang).

Treromsbungalow med 5 soveplasser (med terrasse og havutsikt):
- De består av mindre rom med kjøkkenhjørne, soverom med dobbelseng, soverom med enkeltseng og køyeseng og bad med toalett, dusj og hårføner. Ved inngangsdøren er det utendørsterrasse med bord og stoler. (Skulle det oppstå dårlig vær er det mulig å ta med bordet og stolene inne på kjøkkenet, men plassen er trang).

Les om leilighetene på Villaggio Baia Serena

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Terrazza Gerania

Nerano, Campania

Terrazza Acquachiara

Maiori, Campania

Le Case di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Anbefalinger for deg

Residence I Morelli

Pietra Ligure, Liguria

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Villaggio Ai Pozzi

Loano, Liguria

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Campania

search map