Feriehus og hoteller i Torchiara

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Beliggenheten litt opp i høyden her tilbyr ikke bare vakker utsikt over havet, men også ofte et sårt tiltrengt avkjølende bris mens det blir varmt nede ved kysten.

Den lille byen har for øyeblikket knapt 1500 innbyggere, men en lengre historie enn det man ville gjette på et raskt besøk. Byens skjebne har  fulgt de skiftende makter og familier som hersker over hele Cilento-området. I 1807 ble byen erklært hovedstad for de nærliggende byene og dalene - inkludert Agropoli - da den Napoleonske loven ble innført etter fallet av Regno delle grunn Sicilie, Det Store Riket, som hadde holdt hele Sør-Italia samlet i århundrer. Med Italias forsamling flyttet de byråkratiske og administrative aktivitetene til Agropoli, og Torchiara mistet noe av sin makt.

Byen Orchiara har alltid vært delt i to deler, en øvre del (Soprana) og en nedre del nærmere dalen (Sottana). I Torchiaras og Copersitodes historiske sentrum er det fremdeles adelige herskapshus fra det 17. og 18. århundrede, samt kirker og andre religiøse bygninger som kan dateres tilbake til det 13. århundre.

Siden den store flyttingen fra landbygda til byene, som fant sted i 1950, har byen sakte gjenvunnet sine innbyggere, så befolkningstallet har nådd sitt gamle leie fra før krigen. I byen finnes de mest basale shoppingmulighetene og noen spisesteder, samt den obligatoriske kafé/bar hvor alle vil samles for en rask espresso om morgenen og et kortspill om kvelden.

Agropoli er den nærmeste kystbyen hvor du finner et bredt utvalg av spisesteder og shoppingmuligheter.

Kart over Torchiara i Campania

Klikk på kartet over Campania-regionen nedenfor for å få oversikt over byen. På dette kartet kan du blant annet se plasseringen av fritidsboliger og håndplukkede hoteller vi tilbyr i området.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Ferieeilighet eller hotell i Torchiara

Blant de mange hundre ferieboligene i Italia, som du finner i In-Italia Reisers utvalg, er det en rekke håndplukkede hoteller, pensjonater, Bed & Breakfasts og villaer i Campania. Vi tør derfor nesten garantere at du kan finne en boligform som passer dine ønsker for ferien.

Akkurat som en leilighet i Torchiara kan være det riktige valget, hvis du for eksempel ønsker å lage din egen mat i stedet for å skulle spise ute, er et hotell ideelt for deg som reiser på ferie for å slappe helt av og gi slipp på alle hverdagslige oppgaver. Her blir alt tatt vare på, og du trenger ikke å bekymre deg for å kjøpe og forberede måltider. Hvis du reiser med en større gruppe, er det åpenbart å benytte sjansen til å leie en hel villa, hvor dere får et god plass og 100 prosent privatliv.

I søkemotoren ovenfor kan du raskt få oversikt over ledige ferieboliger i og rundt Torchiara. Bare skriv inn datoer og la deg inspirere av utvalget. Hvis du allerede vet hvilken type bosted du er interessert i, kan du bruke filterfunksjonen i søkeenheten.

>> Ferie i Campania, finn pris på ditt hotell eller leilighet her

Les mer om Torchiara

Sjul teksten
 
 
search map