Feriebolig i Stella Cilento i Campania

Le Baite dei Fornari

 
Le Baite dei Fornari er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Le Baite dei Fornari er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Stella Cilento her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hos Le Baite dei Fornari i det vakre naturreservatet Cilento, høyt hevet over havets overflate, finner dere noen sjarmerende fjellhytter som har blitt omgjort til ferieboliger for reisende som ikke nøyer seg med et enkelt hotellrom.

Benytt dere av gårdens fasiliteter

Bo i disse hyttene som fungerer som enhver ferieleilighet, dvs. frokost og daglig rengjøring er ikke inkludert i prisen, og få tilgang til gårdens fasiliteter og innbydende restaurant dersom dere ønsker det. Dere får fri tilgang til bassenget som også frister med en herlig utsikt over den frodige dalen, og et privat utendørsområde der dere kan sitte i fred og ro. Når kvelden kommer kan dere velge om dere ønsker å tilberede middagen selv eller besøke den gode restauranten, der dere får server retter tilberedt med gårdens egne produkter (mot betaling).

Les mer om Le Baite dei Fornari

Privat hageplass

Hyttene er enkelt, men smakfullt innredet. De er alle utstyrte med aircondition, satelitt-tv, ovn, mikrobølgeovn og privat hageplass med bord og stoler.

Bestill deres gårdsferie i det grønne

Se frem til avslappende dager midt i naturreservatet Cilento, og til å nyte den autentiske stemningen på Le Baite dei Fornari. Dypp dere i bassenget når solen står på sitt høyeste, og utforsk det vakre området med leiebilen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Leilighetene på Le Baite dei Fornari

Toromshytte L'Olivella med 3 soveplasser

Hytten består av en stue med kjøkkenkrok og enkel sovesofa, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett, dusj og hårføner. Hytten er i tillegg ustyrt med aircondition og egen hage med bord og stoler.

Treromshytte La Frantoiana med 4 soveplasser

Hytten består av en stue med kjøkkenkrok, et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger og to bad med toalett, dusj og hårføner. Hytten er i tillegg utstyrt med aircondition og egen hage med bord og stoler.

Treromshytte Casa Fattore med 4 soveplasser

Hytten består av en stue med kjøkkenkrok (inkl. oppvaskmaskin), et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger og et bad med toalett, dusj og hårføner. Hytten er i tillegg utstyrt med aircondition og egen hage med bord og stoler.

Fireromshytte Ginestra med 4/6 soveplasser

Hytten består av en stue med kjøkkenkrok, et soverom med dobbeltseng og eget bad med toalett, dusj og hårføner, et soverom med dobbeltseng som fungerer som gjennomgang til enda et soverom med dobbeltseng og eget bad med toalett, dusj og hårføner. Hytten er i tillegg utstyrt med aircondition og egen hage med bord og stoler.

Treromshytte La Cerasella med 4 soveplasser

Denne store hytten fungerer perfekt for to par eller en familie med to store barn. I stuen er det en kjøkkenkrok og spiseplass. Fra stuen er det en dør til venstre til det ene soverommet, og et til høyre som fører til det andre soverommet. Hvert soverom består av en dobbeltseng og eget bad med toalett, dusj og hårføner. Hytten er i tillegg utstyrt med aircondition og egen hageplass med soldekk, møblert med bord og stoler.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Le Baite dei Fornari

Les personlige anmeldelser av Le Baite dei Fornari som ligger i Campania. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Le Baite dei Fornari. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Le Baite dei Fornari

Bedømmelse av Le Baite dei Fornari

Les mer

Bedømmelse av Le Baite dei Fornari

Les mer

Bedømmelse av Le Baite dei Fornari

Les mer

Bedømmelse av Le Baite dei Fornari

Les mer
 
search map