Agriturismo i Stella Cilento i Campania

Agriturismo I Fornari

 
Agriturismo I Fornari er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Agriturismo I Fornari er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Stella Cilento her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Midt i den flotte naturparken Cilento høyt over havets overflate finner vi denne lille, sjarmerende agriturismo I Fornari.

Også nært...

Herfra er du heller ikke langt unna Cilentos flotte sandstrender, men vi synes det er viktig å påpeke at det tar ca. en halvtime pga. den kronglete veien- Ønsker du rolige omgivelser og en flott naturopplevelse så er I Fornari et veldig godt utgangspunkt. Det er også basseng for stedets gjester samt terrengsykler som kan benyttes fritt, samt en liten lekeplass og boccia-bane.

Les mer om Agriturismo I Fornari

Smak på de tradisjonelle rettene

Stilen er rustikk, men velbevart. I restauranten har de valgt å bevare den store og karakteristiske møllesteinen som i sin tid ble brukt for å presse oliven. Restauranten tilbreder tradisjonelle retter fra det rike utvalget av råvarer som vokser i de frodige fjellene og dalene i Cilento. I de varmeste årstidene er det opplagt å spise utendørs på en overdekket terrassen som har utsikt over dalen.

Nyt din private terrasse

i Forari er det til sammen fem rom. Alle har satelitt-tv, telefon, aircondition/varmeannlegg, bad med toalett og dusj samt utgang til privat terrasse eller hage. Det har også blitt innredet med suite møbler fra 1700-tallet, også himmelsengen er på plass. Ellers finnes det badekar med vannmassasje.

Rommene på Agriturismo I Fornari

Dobbeltrom

Det er to dobbelrom på gården. De har begge et bad med toalett og dusj, dobbelseng og utgang til en møblert terrasse.

Dobbeltrom Suite med terrasse

Gårdens eneste suite med himmelseng, bad med toalett og dusj samt badekar med vannmassasje og utgang til egen terrasse. Dette er I Fornaris mest eksklusive rom og egner seg for dem som ønsker max komfort. Det er også mulighet for en ekstra oppredning på rommet.

Firesengsrom med terrasse

Det er to familierom på I Fornari. Dette ene rommet har et rom med dobbelseng, et rom med køyeseng og bad med toalett og dusj samt utgang til en liten terrasse med bord og stoler. Rommet til fire er ca. 40 m² og pris avhenger av alderen på barna.

Femsengsrom med terrasse

Det er to familierom på I Fornari. Dette familierommet har et rom med dobbelseng, rom med køyeseng og enkeltseng samt bad med toalett og dusj og utgang til en liten terrasse med bord og stoler. Rommet til fem er ca. 40 m² og prisen avhenger av alderen på barna.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Agriturismo I Fornari

Les personlige anmeldelser av Agriturismo I Fornari som ligger i Campania. Bedømmelsene av agriturismoen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Agriturismo I Fornari. I tillegg til vurdering av selve agriturismoen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Agriturismo I Fornari

Bedømmelse av Agriturismo I Fornari

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo I Fornari

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo I Fornari

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo I Fornari

Les mer
 
search map