Ferieovernattinger i Stella Cilento

Utsikt over Guarrazzano fra Amalafede
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bebyggelsen her går tilbake til det 13. århundre da noen av innbyggerne fra den nærliggende byen Torricello flyttet hit. Stedet fikk senere navnet Porcili - som er italiensk for "svinestier". På 1900-tallet mente byrådet at navnet ikke var så flatterende og forandret det til Stella Cilento. Bo i et naturskjønt område, vekk fra kystens brutale betongklosser, og samtidig kun ca 20 til 30 minutter med bil til Casalvelino og dens strender. Der kan dere boltre dere i de krystallklare bølgene og dra på spennende båtturer langs den vakre kysten.

Bestill deres ferieovernattinger i Stella Cilento

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Stella Cilento og i resten av Campania. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
search map