Hotell i Sorrento

Villa Pane Country House

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hvis du foretrekker et mindre sted med intim atmosfære og personlig gjestfrihet bør du se nærmere på Villa Pane Country Resort. Frokosten består av hjemmebakte godbiter som kan nytes under åpen himmel. La ferien bli preget av fullstendig avslapning og vakre omgivelser!

Terrasse med herlig utsikt over kysten og det grønne landskapet

Villa Pane Country Resort er en privateid villa fra 1969, som med sine tre etasjer ligger fint til i det grønne landskapet. Hele stedet inviterer til hjemmekos og avslapning, mye takket være vertsparets imøtekommende personligheter. Du blir tatt godt vare på her, og Anna Marias mat er virkelig noe å se frem til da matlaging er en av hennes lidenskaper. Og hun arrangerer til og med matlagingskurs jevnlig der du blant annet får besøke en gård og lære mer om olivenoljeproduksjon. Egenproduserte likører, olivenolje, syltetøy m.m. er noe du får servert og kan handle med deg så venner og familie hjemme kan få en smak av feriestemningen som hersker på Villa Pane Country Resort. I tillegg til den frodige hagen finner du deilige terrasser der dere kan koble av og nyte hverandres selskap. Frokosten kan du velge å innta på rommet, i frokostsalen eller ute på terrassen når været tillater det. Det er også en bar her som serverer vin, likører og annet godt, og som en forlengelse av denne ligger det en utendørsterrasse der det serveres middag under åpen himmel.

Bortgjemt villa

Det fantastiske med denne kysten er landskapet, der det frodige møter det karrige, men det innebærer samtidig at det kan være litt snirklete veier her og der. Villa Pane Country Resort ligger ca. 10 minutter fra Sorrento (ovenfor) og som tidligere nevnt har stedet en herlig utsikt over kysten og byen. Beliggenheten gir deg gode turmuligheter, men du kan også komme deg rundt langs kystlinjen til havs. Spennende utfluktsmål som Positano, Amalfi, Capri og Ischia er rimelige avstander unna, og det er også Sorrentos koselige sentrum med butikker, barer og restauranter. Vel "hjemme" igjen kan du avkjøle deg i det lille, opphøyde bassenget eller senke skuldrene i en av solsengene på soldekket. Byens konstruksjon gjør at det kan være litt knotete å kjøre helt frem til villaen da veien er smal og bratt, men du kan parkere nedenfor på parkeringsplassen. Da kan du bli hentet og få hjelp med bagasjen. Villaens parkeringsplass er liten og passer for mindre biler og motorsykler.

Bare spør vertsparet

Hvis det er noe du lurer på eller ønsker er det bare å spørre Luigi, Anna Maria eller deres sønner Gianluigi og Tonino. De er svært imøtekommende og ønsker at du skal føle deg som hjemme. Shuttlebuss inn til Sorrentos sentrum (5 ganger per dag) er inkludert i prisen. Vi vil påpeke at lunsj og middag serveres på forespørsel. På Villa Pane er maten hjemmelaget og hvis du er interessert i å spise på restauranten bør du bestille bord i forkant.

Rom i tradisjonell stil

Rommene er enkle, men trivelige og innredet i tradisjonell stil. Alle rommene er ulike; en del har skråtak og en del har balkong og havutsikt. Men alle er utstyrte med de samme fasilitetene som aircondition, satellitt-tv, Wi-Fi, safe, telefon, vannkoker, minikjøleskap, privat bad og hårføner.

Les mer om Villa Pane Country House

Les om rommene på Villa Pane Country House

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map