Feriebolig i Sorrento

Tasso Suites

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Sorrento har alt og enda litt til

Sorrento har alltid vært en favoritt blant skandinaviske reisende og er det mange grunner til. Sorrento ligger nemlig utrolig vakkert med utsikt over både Vesuv og Napoli. Det er en ekte by med ca. 17.000 innbyggere som betyr at her er det et godt utvalg av spisesteder, butikker, forretninger, kaféer osv. I tillegg har byen en stasjon med direkte forbindelser til Napoli og med stopp i blant annet Pompeii. Foretrekker du sjøveien, går dette også fint, du kommer også til Napoli med båt, samt øyene Capri og Ischia. I tillegg til dette er det også busser som tar deg rundt langs Sorrento-og Amalfikysten, og sist men ikke minst har vi de ulike bademuligheter. Du kan enkelt sette sammen et fint program med et variert utvalg enten du velger å reise i løpet av sommeren eller i før- og ettersesongen, når prisene er veldig gode og mange velger å bli litt lenger.

Opplev din italienske drøm

Den italienske drømmen betyr for mange å leve blant lokale og ha mulighet til å gå på markedet med de italienske "mødrer" for å kjøpe dagens måltider. Dette forutsetter selvsagt at du bor i en leilighet, som det ikke er så mange av i sentrum av Sorrento, akkurat som her på Tasso Suites. Her bor du i velfungerende leiligheter midt i det historiske sentrum med balkong. På Tasso Suites, kan du også velge å bo på et hotellrom, så det er totalt tre kategorier av, hvorav to av dem har balkong. Når du bor på hotellrom inkluderer det frokost. På Tasso Suites bor du nært stasjonen, og du kan gå ned til havnen, som et ekstra pluss har du byens teater som nærmeste nabo. En annen fordel er at det er en døgnbemannet resepsjon, så om du har spørsmål eller trenger praktiske oppgaver så bare si gi beskjed.

Les mer om Tasso Suites

Bryllup i Italia

Hvis du er av de som svimler av de vakre scener i Susanne Biers film "The Bald Frisør" som på svensk heter "Sommerbryllup i Italia" - da er Sorrento også det rette valg, for det var her den ble spilt inn. Når du går rundt i kvartalene vil du nikke gjenkjennende til blant annet en liten klostergård som fungerte som et bakteppe til bryllupet og det gamle overbygget hvor Pierce Brosnan nøt kaffen sin. Filmen har gjort Skandinavia og spesielt Danmark enda mer populært enn det allerede var. Går du forbi turistinformasjonen det søte personalet mer enn gjerne peke ut alle filmens sentrale steder.

Bo godt med egen balkong

På Tasso Suites kan du velge mellom å bo i selvbetjent leilighet eller rom med frokost inkludert.

Leilighetene er både lyse og romslige og de moderne møbler er av god kvalitet. Du har din egen balkong eller terrasse, men forvent deg ingen havutsikt fordi du bor midt i byen. Alle leilighetene har en kjøkkenkrok med gassbrennere, stekeovn, mikrobølgeovn, vannkoker og kjøleskap. I tillegg til luftkondisjonering/oppvarming, telefon, safe, satellitt-TV, Wi-Fi, et bad med toalett, dusj og hårføner.

Hotellrommene har samme høye standard og er i katgeoriene Classi, Superior og Deluxe. De to siste har egen balkong eller terrasse og alle rommene har aircondition/oppvarming, telefon, safe, satellitt-TV, Wi-Fi og et bad med toalett, dusj og hårføner.

Les om leilighetene på Tasso Suites

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Tasso Suites

Les personlige anmeldelser av Tasso Suites som ligger i Campania. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Tasso Suites. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Supersentral leilighet

Deilig, sentral leilighet. Helt perfekt beliggenhet til å se de fascinerende påske-prosesjonene.

Les mer
 
search map