Hotell i Sorrento

Relais Villa Savarese

 
Relais Villa Savarese er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Relais Villa Savarese er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Sorrento her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Sorrentohalvøya er et av landets mest populære reisemål, og de fleste har kun flotte ting å si om dette lille paradiset. Og i tillegg til en fantastisk kyst og et deilig klima finner du mye godt å spise i denne delen av Italia. Relais Villa Savarese ansees av mange for å være et av Sorrentos mest sjarmerende boutique-hotell der du kan koble fullstendig av og bare nyte livet og oppholdet.

Villaen oser tradisjon og historie


Den hvite villaen titter fint frem mellom vegetasjonen og gir først et inntrykk av å være en privat villa. Det gjør også de ekte teppene, de myke lenestolene og de fulle bokhyllene, som sammen skaper en hjemmekoselig atmosfære. Dette er stedet for deg som vil ha en rolig og avslappende ferie der du tar dagen som den kommer. For ekstra avslapning kan du bevege deg til utendørsbassenget som ligger blant svalende palmer og duftende sitrontrær.

Les mer om Relais Villa Savarese

Dra på fantastiske utflukter


Rett utenfor Sorrento ligger Sant' Agnello, og det er her villaen ligger. Herfra får du et godt utgangspunkt for å besøke halvøyas mange severdigheter og vakre landskap, tettsteder og byer. For gode tips og råd kan du alltids høre med den vennlige resepsjonen som gjerne gir deg både tips og råd når det gjelder utflukter og aktiviteter av ulike slag. I Sant' Agnello finner du en del restauranter, der den nærmeste ligger kun ca. 350 meter fra villaen. Enda flere finner du nede ved marinaen og Piazzetta Marinella, der du også har en cocktailbar.
Vi vil bare gjøre deg oppmerksom på at Relais Villa Savarese er et populært sted å arrangere ulike begivenheter og arrangementer. Inne på tomten er det kun plass til to biler.

Et intimt, lite sted med få rom


Noe av det jeg liker best med Relais Villa Savarese er at det kun er 10 rom her, som alle har enten dobbeltseng eller to enkeltsenger. Og til tross for at innredningen ikke er av den siste modellen føles det både komfortabelt og hyggelig. Frokosten serveres som en rikholdig buffét, og frister med lokale søtsaker. Den kan også serveres på rommet om ønskelig.
På rommet finner du aircondition, satellitt-tv, safe, minibar, vannkoker så du kan lage kaffe eller te, og et privat bad med hårføner.

Sjul teksten
 
 
search map