Anmeldelser av Hotel Zi' Teresa

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Hotel Zi' Teresa

Les personlige anmeldelser av Hotel Zi' Teresa som ligger i Campania. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Zi' Teresa. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Hotel Zi' Teresa

Sorrento som feriedestinasjon

Hotel Zi' Teresa
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
Frokosten
 
Selve overnattingen på Hotel Zi' Teresa
Dobbeltrom m. balkong/terrasse
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
Restaurant
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2019
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Oktober 2010
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klikk her for å se originalen

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2010
Antall reisende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen
Ole Johan og rejsefælle fra Oslo i Norge boede på Hotel Zi' Teresa i Sorrento fra d. 16. til d. 20. juni 2007. Inden deres ophold i Sorrento boede de i Amalfi og Positano.

Vi har hatt et kjempefint opphold på Amalfikysten. Både Amalfi, Positano og Sorrento svarte til forventningene.

Amalfi: Koselig by. Vi bodde på Hotel Bellevue, på et trivelig rom med balkong og flott utsikt. Hotellet lå ca 10 minutters gange fra sentrum (oppover!).

Positano: Den flotteste byen av alle! Sjarmerende by, og flott strand. Her kunne vi vært i mange dager. Vi hadde stor balkong med kjempeutsikt på Hotell Royal Prisco. Og frokosten var veldig god. Eneste skår i gleden var at det var noe galt med badet den første dagen, slik at vi måtte ligge på et kjempelite rom uten vindu (kun et lite vindu i taket) den første natten. Men vi fikk gratis tilbragt frokost på balkongen når vi fikk tildelt vårt egentlige rom, og en flaske champagne som plaster på såret.

Sorrento: Byen var ikke like sjarmerende som Amalfi og Positano, men likevel en koselig by, og et praktisk utgangspunkt for turer til for eksempel Pompeii, Vesuv og Capri. Hotel Zi Teresa var helt OK, med koselig betjening, og rolige omgivelser til tross for den sentrale beliggenheten.

Veiene langs Amalfikysten er mildt sagt svingete, og blir man fort bilsyk, kan båt være et like greitt alternativ som buss; det går jevnlig båt mellom disse byene. Byene har mer trapper enn veier, så for folk med barnevogner og rullestoler kan Amalfikysten være en slitsom opplevelse.

Vi er godt fornøyd med service hos In-Italia, og bruker dere gjerne igjen!

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juni 2007
Antall reisende 2 voksne
Navn

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map