Hotell i Sorrento

Hotel Zi' Teresa

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

God beliggenhet i sentrum

Hotel Zi' Teresa er et deilig, familiedrevet hotell som ligger i en stille sidegate midt i Sorrentos sentrum. Det er kun få minutters gange til stasjonen, der du kan kjøre direkte til Pompeii, Napoli og de mange andre byene langs kysten med det lokale toget Circumvesuviana. Det er også på plassen foran stasjonen du kan ta lokalbussen til Amalfikysten, som du naturligvis må besøke under din ferie. Du bor som sagt midt i sentrum, så Piazza Tasso og byens mange butikker og restauranter ligger i gangavstand fra hotellet. De to havnene og stranden nås også på få minutter, så bedre beliggenhet er vanskelig å finne

Nyt dagen på takterrassen eller i det lille bassenget i hagen

Hotellet ligger i en deilig, grønn hage der du også finner en møblert terrasse, og ikke minst hotellets basseng med solsenger og parasoller. Det er resepsjon, lobby, heis, Wi-Fi, oppholdsstue med bar, og restaurant. Det er her du spiser dagens første måltid, som består av en frokostbuffét, men du kan også spise middag på hotellet hvis du ikke foretrekker å spise på en av de mange restaurantene i byen. På taket finner du den store takterrassen med solsenger og en helt fantastisk utsikt over byen, havet, Napoli og vulkanen Vesuv.

Les mer om Hotel Zi' Teresa

Komfortable rom med mulighet for balkong

På Hotel Zi' Teresa er det totalt 58 rom som er pent, men enkelt innredet. Alle rommene er utstyrt med telefon, satellitt-tv, aircondition, safe, Wi-Fi og eget bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. De fleste av rommene har også balkong.

Les om rommene på Hotel Zi' Teresa

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map