Hotell i Sorrento

Hotel Zi' Teresa

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

God beliggenhet i sentrum

Hotel Zi' Teresa er et deilig, familiedrevet hotell som ligger i en stille sidegate midt i Sorrentos sentrum. Det er kun få minutters gange til stasjonen, der du kan kjøre direkte til Pompeii, Napoli og de mange andre byene langs kysten med det lokale toget Circumvesuviana. Det er også på plassen foran stasjonen du kan ta lokalbussen til Amalfikysten, som du naturligvis må besøke under din ferie. Du bor som sagt midt i sentrum, så Piazza Tasso og byens mange butikker og restauranter ligger i gangavstand fra hotellet. De to havnene og stranden nås også på få minutter, så bedre beliggenhet er vanskelig å finne

Nyt dagen på takterrassen eller i det lille bassenget i hagen

Hotellet ligger i en deilig, grønn hage der du også finner en møblert terrasse, og ikke minst hotellets basseng med solsenger og parasoller. Det er resepsjon, lobby, heis, Wi-Fi, oppholdsstue med bar, og restaurant. Det er her du spiser dagens første måltid, som består av en frokostbuffét, men du kan også spise middag på hotellet hvis du ikke foretrekker å spise på en av de mange restaurantene i byen. På taket finner du den store takterrassen med solsenger og en helt fantastisk utsikt over byen, havet, Napoli og vulkanen Vesuv.

Les mer om Hotel Zi' Teresa

Komfortable rom med mulighet for balkong

På Hotel Zi' Teresa er det totalt 58 rom som er pent, men enkelt innredet. Alle rommene er utstyrt med telefon, satellitt-tv, aircondition, safe, Wi-Fi og eget bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. De fleste av rommene har også balkong.

Les om rommene på Hotel Zi' Teresa

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Zi' Teresa

Les personlige anmeldelser av Hotel Zi' Teresa som ligger i Campania. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Zi' Teresa. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Hotel Zi' Teresa

Les mer

Ole Johan og rejsefælle fra Oslo i Norge boede på Hotel Zi' Teresa i Sorrento fra d. 16. til d. 20. juni 2007. Inden deres ophold i Sorrento boede de i Amalfi og Positano.

Vi har hatt et kjempefint opphold på Amalfikysten. Både Amalfi, Positano og Sorrento svarte til forventningene.

Amalfi: Koselig by. Vi bodde på Hotel Bellevue, på et trivelig rom med balkong og flott utsikt. Hotellet lå ca 10 minutters gange fra sentrum (oppover!).

Positano: Den flotteste byen av alle! Sjarmerende by, og flott strand. Her kunne vi vært i mange dager. Vi hadde stor balkong med kjempeutsikt på Hotell Royal Prisco. Og frokosten var veldig god. Eneste skår i gleden var at det var noe galt med badet den første dagen, slik at vi måtte ligge på et kjempelite rom uten vindu (kun et lite vindu i taket) den første natten. Men vi fikk gratis tilbragt frokost på balkongen når vi fikk tildelt vårt egentlige rom, og en flaske champagne som plaster på såret.

Sorrento: Byen var ikke like sjarmerende som Amalfi og Positano, men likevel en koselig by, og et praktisk utgangspunkt for turer til for eksempel Pompeii, Vesuv og Capri. Hotel Zi Teresa var helt OK, med koselig betjening, og rolige omgivelser til tross for den sentrale beliggenheten.

Veiene langs Amalfikysten er mildt sagt svingete, og blir man fort bilsyk, kan båt være et like greitt alternativ som buss; det går jevnlig båt mellom disse byene. Byene har mer trapper enn veier, så for folk med barnevogner og rullestoler kan Amalfikysten være en slitsom opplevelse.

Vi er godt fornøyd med service hos In-Italia, og bruker dere gjerne igjen!

Les mer

Bedømmelse av Hotel Zi' Teresa

Les mer

Bedømmelse av Hotel Zi' Teresa

Les mer
 
search map