Hotell i Sorrento

Hotel Settimo Cielo

 
Hotel Settimo Cielo er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Settimo Cielo er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Sorrento her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Settimo Cielos beliggenhet er virkelig så enestående at vi må bare gjenta det et par ganger til. Det er ingenting som forstyrrer utsynet ditt over havet, og det er naturligvis ikke bare hav du ser - det er også Den Sorrentinske Halvøya, Pompeii og hele Napoli. På hotellet er det til og med havutsikt fra heisen. Den fantastiske beliggenheten betyr også at du kan traske inn til sentrum av den sjarmerende byen Sorrento (ca. 900 meter).

Drøm deg bort i bassenget

Panorama-beliggenheten gjelder ikke bare selve hotellet, men naturligvis også bassenget. Når du ligger ved bassenget føles det nærmest som å være ombord i et skip - med forskjellen at hotellet ikke rører seg av flekken. Du finner også solsenger, så her kan du slappe av og slikke sol hele dagen langs. Det er også dusj ved bassenget.

Les mer om Hotel Settimo Cielo

Bo på riktig side av veien

Kystveien ligger rett oppe bak hotellet og In-Italias utsendte merket ikke noe enerverende støy fra veien. Hvis du ønsker å gå ned til havnen Marina Grande og til stranden er det bare å følge trappene ned dit. Du har flere restauranter innenfor kort gangavstand, også hvis du ikke har lyst til å spasere helt ned til Sorrento sentrum. På selve hotellet er det en frokostrestaurant der frokosten serveres som en buffet og kan nytes enten innendørs eller ute på terrassen, der du kan la blikket vandre over den uimotståelige utsikten over havet. Det er parkering på stedet (benyttes mot tillegg). Beliggenheten, bassenget, utsikten og egen balkong er definitivt blant hotellets styrker, mens selve standarden på hotellet er kun i mellomklassen - pent, men ikke overdådig.

Les om rommene på Hotel Settimo Cielo

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Settimo Cielo

Les personlige anmeldelser av Hotel Settimo Cielo som ligger i Campania. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Settimo Cielo. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 12 anmeldelser fra Hotel Settimo Cielo

Nydelig utsikt

Flott hotell med nydelig utsikt

Les mer

Fantastisk utsikt og hyggelig personal!

Rommet og badet var skinnende rent. Ikke noe bemerkelsesverdig men funksjonellt. MEN UTSIKTIG ..... helt fantastisk!
Frokosten var god, ferskt brød, god kaffe, frukt og en deilig sitronmarmelade.

Personalet var veldig hyggelige og hjelpsomme. Vi prøvde bassenget et par ganger og det var et nydelig sted. Det eneste negative at så mange legger ut håndklær og deretter vente timesvis før de bruker plassen. Dette til tross for skilter som forbyr utlegging av håndklær. Personalet kan kanskje gjøre en innsats der og kaste alle håndklær i en haug .....
Hotellet har en veldig fin beliggenhet. Ganske rett ved siden av veien, men det merke man ikke så mye til. Utsikten igjen - FANTASTISK. Lett å gå ned til sentrum på ca. 10 min.

Les mer

Bedre utsikt fåes ikke

Hotellet ligger 900 meter fra sentrum. Du kan finne andre hoteller som er mer sentral, men du vil ikke få en bedre oversikt. Samtidig ligger det nært Marina Grande stranden, som er utrolig sjarmerende med små fiskebåter, en liten sand/steinstrand og gode og autentiske italienske restauranter. Glem burgere og annen fast food. Primært italienske turister her. Det var fyrverkeri hver kveld. Du kan nå stranden fra hotellet via en ganske bratt vei gjennom den nærliggende campingplassen. Utmerket frokost og imøtekommende personale. Utmerket basseng med solsenger. Og igjen - utsikten. Hotellet er 3 stjerners og det kan man også se. Men husk å bestille rom med balkong og utsikt. Det er et must.

Les mer

Blendende beliggenhet og utsikt

Virkelig god valutta for pengene. Hotellet ligger bare 10 minutters gangemed fortau fra sentrum av Sorrento - og nydelig vekk fra støy. Man høre ikke støyen fra kystveien så mye - selv når man sitter på terrassen eller ved bassenget. På den annen side kan det være litt lytt fra nabo rommet.
Vi var heldige og fikk rom 43 - med en terrasse større enn rommet. Rom 42 og 43, har disse romslige terrassene. Man kunne imidlertid ha satt en solseng eller to der når det var så god plass - men det er et bord, to stoler og sol (og skygge) fra kl. 7 til ca. kl. 18 når man beveger seg rundt etter den. Det er sol ved bassenget mesteparten av dagen - men også kamp om plassene.
Vår eneste klage på hotellet er mangelen på et kjøleskap/minibar på rommet som hadde vært fint til drinkkevarer. Men vi fant ut at man kunne kjøpe en pose med isbiter for 1 euro fra Jolly markedet ca. 100 meter fra hotellet, så flaskene vi kjøpte kunne enten få en isbit i glasset eller vi kunne lage et "kjøleskap" i papirkurven med et håndkle som et lokk. Hotellbaren er åpen hele døgnet via resepsjonen, slik at man kan få kaldt vann eller øl når som helst på døgnet.
Ellers er hotellet ikke luksus, men ryddig, rent, funksjonelle rom og søte ansatte - ganske greit for prisen og med en god frokost med deilig ferskt brød, frukt og egg - men ingen yoghurt, merkelig nok (husk å be om kaffe, så får du den fra baren uten å betale ekstra, og ikke fra den forferdelige maskinen i frokostrommet).
Hotellet er et godt utgangspunkt for utflukter i området - men prøv å unngå å ta bilen - det er i perioder et trafikk-kaos. Offentlig transport er veldig hyggelig, og du kan gå til alt i selve byen.
Vi var bare på én utflukt til Capri inkl. den blå grotten, og hadde ellers nok å se på i selve byen og nyte utsikten og det fine været.

Les mer

Hotell med fantastisk utsikt

Les mer

Bedømmelse av Hotel Settimo Cielo

Les mer
 
search map