Hotell i Sorrento

Hotel Settimo Cielo

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Settimo Cielos beliggenhet er virkelig så enestående at vi må bare gjenta det et par ganger til. Det er ingenting som forstyrrer utsynet ditt over havet, og det er naturligvis ikke bare hav du ser - det er også Den Sorrentinske Halvøya, Pompeii og hele Napoli. På hotellet er det til og med havutsikt fra heisen. Den fantastiske beliggenheten betyr også at du kan traske inn til sentrum av den sjarmerende byen Sorrento (ca. 900 meter).

Drøm deg bort i bassenget

Panorama-beliggenheten gjelder ikke bare selve hotellet, men naturligvis også bassenget. Når du ligger ved bassenget føles det nærmest som å være ombord i et skip - med forskjellen at hotellet ikke rører seg av flekken. Du finner også solsenger, så her kan du slappe av og slikke sol hele dagen langs. Det er også dusj ved bassenget.

Les mer om Hotel Settimo Cielo

Bo på riktig side av veien

Kystveien ligger rett oppe bak hotellet og In-Italias utsendte merket ikke noe enerverende støy fra veien. Hvis du ønsker å gå ned til havnen Marina Grande og til stranden er det bare å følge trappene ned dit. Du har flere restauranter innenfor kort gangavstand, også hvis du ikke har lyst til å spasere helt ned til Sorrento sentrum. På selve hotellet er det en frokostrestaurant der frokosten serveres som en buffet og kan nytes enten innendørs eller ute på terrassen, der du kan la blikket vandre over den uimotståelige utsikten over havet. Det er parkering på stedet (benyttes mot tillegg). Beliggenheten, bassenget, utsikten og egen balkong er definitivt blant hotellets styrker, mens selve standarden på hotellet er kun i mellomklassen - pent, men ikke overdådig.

Les om rommene på Hotel Settimo Cielo

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map