Hotell i Sorrento

Hotel Residence Miramare

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

En utsikt du sent vil glemme

Sorrentokysten er kjent for sine vakre utsikter, og mange hoteller langs kysten har en flott utsikt. Men Hotel Residence Miramare har ikke fått navnet sitt (som betyr havutsikt) for ingenting: Her finner du en av de absolutt beste utsiktene langs den slående kysten. I tillegg bor du på et vaskeekte boutique-hotell der du kan nyte godt av den personlige atmosfæren og den gode servicen. Her kommer du ikke til å mangle noe av komfort.

Som en forlengelse av byen Sorrento finner du Capo di Sorrento der Hotel Residence Miramare ligger. Når du trer inn døren til hotellet legger du strakt merke til utsikten over Napoli-buktens krystallklare vann, Sorrento-buktens kystlinje og den mektige vulkanen Vesuv i bakgrunnen. Du behøver ikke å bevege deg langt før du befinner deg i bykjernen som ligger ca. 10 minutters gange unna, og det livligste torget i Sorrento, Piazza Tasso, ligger knappe 2 km unna. Utsikten du kan oppleve her på hotellet gjør helt klart opp for gåturen.

Det er ikke restaurant på Miramare, kun en bar som serverer forfriskninger og lette snacks, så du får nok av muligheter til å gå den deilige turen til og fra byen. Du kan selvsagt også ta bilen, men å parkere i italienske byer, spesielt i høysesongen, er alltid litt utfordrende.

Les mer om Hotel Residence Miramare

Vakre uteområder å velge mellom

Hotellet tilbyr herlige fasiliteter, og hvis det frister med en dag der du bare slapper av og ikke gjør noe som helst er det glimrende muligheter for det på Miramare. De forskjellige platåene tilbyr et utvalg av terrasser i tillegg til soldekket der du kan sitte med morgenkaffen eller ligge og lese en bok. Herfra kan du beundre utsikten over Napoli-bukten når du innimellom titter opp fra sidene. Hvis det blir for varmt for deg er det et lite, men deilig svømmebasseng å kjøle seg ned i.

Foretrekker du å svømme i krystallklart havvann? Bare litt lengre nede i veien får du adgang til en hyggelig, liten strandbukt. Men vær oppmerksomme når du er ute og går for hotellet ligger tett på en vei rundt Napoli og det blir ikke alltid kjørt like forsiktig her.

Enkle rom og leiligheter

Med kun 26 rom og leiligheter er Miramare et ganske lite sted. Både leiligheter og rom har Standard-kvalitet, men er komfortable. Begge har aircondition, flatskjerm-tv, minikjøleskap, Wi-Fi og privat bad. Noen leiligheter og rom har balkong eller terrasse med panoramautsikt over Napoli-bukten. Leilighetene har to rom og gir deg friheten til å være fullstendig uavhengig. Her kan du selv lage mat i kjøkkenkroken som er utstyrt med to elektriske kokeplater, mikrobølgeovn, kjøleskap og vask.

Les om rommene på Hotel Residence Miramare

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Reginna Palace

Maiori, Campania

Hotel Pietra di Luna

Maiori, Campania

Hotel Girasole

Sorrento, Campania

Anbefalinger for deg

Hotel Central

Sorrento, Campania

Hotel Il Faro

Sorrento, Campania

Palazzo Murat

Positano, Campania

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Campania

Agriturismo La Vecchia Quercia

San Cipriano Picentino

Relais Paradiso

Vietri sul Mare

search map