Hotell i Sorrento

Hotel Regina

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

I det fredelige området mellom de to havnene i Sorrentos sentrum, bak de livlige handlegatene, går det en liten vei som de færreste kjenner til. Og akkurat her, rett rund hjørnet, ligger herlige Hotel Regina, som er en av Sorrentos små, ukjente perler.

Bo i et fredelig hjørne midt i sentrum

Det er ikke mange år siden hotellet ble totalrenovert, og i dag er det et deilig, 4-stjerners hotell med både hage, svømmebasseng, restaurant og takterrasse. Beliggenheten er simpelthen perfekt for deg som gjerne vil bo i sentrum av en litt større by med masse butikker, kaféer og restauranter, men samtidig foretrekker å ha fred og ro, havutsikt og bo kun en kort spasertur unna både strand, havn og togstasjon. Ja, bedre kan det nesten ikke bli. Sorrento har i mer enn 100 år vært en av de mest populære feriebyene i Sør-Italia, og det med god grunn. Byen kan oppfylle stort sett alle feriedrømmer, og den ligger guddommelig flott til ytterst i Napolibukten med en helt eventyrlig utsikt mot vulkanen Vesuv.

Les mer om Hotel Regina

Gode utfluktsmuligheter

Fra byens stasjon, som ligger midt i sentrum, kan du ta det lille lokaltoget Circumvesuviana, som forbinder Sorrento med både Pompeii, Herculanum og Napoli mange ganger for dagen, så her har du muligheten til å kombinere en by- og badeferie med både natur, historie og kultur i absolutt verdensklasse. Amalfikysten, som går for å være en av de vakreste kyststrekningene i verden, ligger på motsatt side av halvøya, så den kan du besøke på en dagstur. I tillegg tar det under en halvtime å seile til en av de mest romantiske øyene i hele verden, nemlig Capri.

Utsikt i verdensklasse

Under ditt opphold på Hotel Regina kan du hygge deg i den lille hagen, der du også finner hotellets basseng med solsenger og parasoller. Er været mer tilpasset innendørs sysler tilbyr hotellet både en hyggelig oppholdsstue og en bar der du kan kjøpe en god kopp kaffe eller et godt glass vin. Dagens første måltid inntar du i hotellets restaurant på taket, der du får en fantastisk utsikt over havet, og det er også her du kan spise middagen din på kvelden, med mindre du foretrekker en av de mange restaurantene i byen. Utsikten fra takterrassen er i verdensklasse, og det er en helt unik opplevelse å se solen gå ned i horisonten herfra.

Behagelige rom med eller uten utsikt

Hotel Regina har i alt 36 rom i mange forskjellige størrelser og kategorier, men de er alle pent innredet i klassisk stil. En del av rommene har ikke noe særlig utsikt på grunn av beliggenheten midt i sentrum, mens andre har utsikt over hagen eller havet. Alle rom er som minimum utstyrt med aircondition, Wi-Fi, satellitt-tv, minibar, safe og privat bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar.

Les om rommene på Hotel Regina

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map