Hotell i Sorrento

Hotel Plaza Sorrento

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Miljøbevisste Hotel Plaza Sorrento ligger i en rolig gate noen få hundre meter, eller "rundt hjørnet" fra byens sentrale torg og samlingsplass Piazza Tasso. Her får du gangavstand til byens innbydende og stemningsfulle sentrum med alt fra kaféer, restauranter og butikker til havnen og togstasjonen.

Designhotell med fantastisk beliggenhet

Hotel Plaza Sorrento kan absolutt beskrives som et designhotell da det fremstår som flott og fasjonabelt med flere spennende detaljer i innredningen. Blant fasilitetene utmerker frokostsalen seg der du blir servert en frisk og velsmakende frokost med et bredt utvalg, resepsjonen og baren som har Wi-Fi og enkelte kvelder fungerer som en pianobar. På den herlige takterrassen venter en imponerende utsikt over byen og Napoli-bukten med utsikt over den mektige vulkanen Vesuv. På takterrassen finner du dessuten et herlig basseng med solsenger og lounge-bar. Hotellet kan hjelpe med bestilling av parkering i nærheten (mot betaling).

Les mer om Hotel Plaza Sorrento

Kombiner avslapning med utflukter

Til tross for at det er vanskelig å slite seg fra hotellet og den innbydende takterrassen anbefaler vi en rekke utflukter i nærområdet. Fra hotellet spaserer du kjapt ned til havnen der du kan hoppe ombord i en båt til Capri. Eller hvorfor ikke ta bussen til Amalfikysten der romantiske steder som Positano, Amalfi og Ravello venter på deg? Hvis du er historisk interessert er et besøk i Pompeii et must.

Hva innebærer et opphold med halvpensjon?

Hvis du velger et opphold med halvpensjon får du mulighet til å velge mellom flere restauranter og pizzeriaer i nærheten. Dette gir deg en trivelig mulighet til å besøke flere forskjellige spisesteder rundt omkring i Sorrento uten å bli negativt overrasket av noe. Drikke er ikke inkludert i prisen for halvpensjon, og skal betales separat.

Smakfulle rom i behagelige farger

Det er totalt 65 rom som alle er fasjonabelt innredet, og hver etasje har et fargetema. Rommene er ca. 15-18 m² store og er alle utstyrte med Wi-Fi, telefon, minibar, satellitt-tv, safe og lydisolerte vinduer. De har selvsagt egne bad med toalett, hårføner og badekar og/eller dusj. I Standard-rommene er det plass til maks to personer mens Comfort-rommene kan huse opptil tre personer.

Les om rommene på Hotel Plaza Sorrento

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Plaza Sorrento

Les personlige anmeldelser av Hotel Plaza Sorrento som ligger i Campania. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Plaza Sorrento. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Hotel Plaza Sorrento

Les mer

Bedømmelse av Hotel Plaza Sorrento

Les mer

Bedømmelse av Hotel Plaza Sorrento

Les mer
 
search map