Anmeldelser av Hotel Miramare

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Hotel Miramare

Les personlige anmeldelser av Hotel Miramare som ligger i Campania. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Miramare. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Hotel Miramare

Trivelig hotell, hyggelig og imøtekommende personale og meget vakker utsikt. Fine og luftige rom. Det var mye godt å velge mellom på frokosten, litt synd at det ikke var noen grønnsaker. Ellers var det ingenting å klage på.

Sorrento som feriedestinasjon

Byen er koselig å spasere rundt i. Det er verdt å reise og se øya Capri. Pompeii ligger også nært. Nede i byen gikk vi forbi en fotoutstilling av Raffaele Celentano som var veldig fin. Det er også mange fantastiske is-steder.

Hotel Miramare
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
 
Selve overnattingen på Hotel Miramare
Superior Dobbeltrom med balkong og delvis havutsikt
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2016
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversatt fra svensk. Klikk her for å se originalen

Vakkert, men for "turistifisert"

Etter noen dager på sørsiden, Vietre Sul Madre med relativt rolige omgivelser og mest italienere, var dette litt mer som å komme til Kanariøyene; fullt av turister og gal trafikk. Hotellet var bra. Veldig hjelpsomme, artige. Fikset bestilling av tur til Pompeii og Vesuv med båt. Tipset og fikset restaurant som hentet og kjørte oss hjem gratis da den lå i en liten fiskerlandsby. Inngangen til hotellet lå dessverre "midt i veien". Man kjente på en viss frykt for livet hver gang man skulle inn og ut, og måtte ha stålkontroll da de kjører som noen galninger. På kvelden tok vi på oss reflekser og jeg oransje refleksvest (til mine barns forskrekkelse, for en pinlig far).
Basseng, frokost og service var supert, alt sammen. Bodde høyest oppe, tredje etasje var bra for å komme seg litt lengre vekk fra trafikken.

Anbefalinger til kommende gjester

Sorrento er en stor turistfelle, men også veldig koselig. Hjelper at man som oftest blir møtt av trivelige italienere, hjelpsomme, serviceinnstilte og oppriktig velvillige. Restauranten vi fikk tips om og skyss til lå i en liten fiskerlandsby like vest for byen. Husker ikke navnet, men det er en strand der, kjempedeilig, rolig og stille. Vi tok en båttur med "Sea Land"; engelskspråklig guide, transport fra hotellet til havnen, båt langs kysten.Buss til Pompeii med lokal SUPER-guide, 1,5 time, buss videre til Vesuv og opp dit. Tilbake til båten og hjemover med badestopp. Kostet € 69 / pers (ekls. mat og inngangsbilletter), men vel verdt det. 10 timers tur med guider som gjør at man får masse ut av tiden. Ikke glem å ta med pass for barn under 17 år da de som EU-borgere (* Forfatteren av denne anmeldelsen er svensk) får gratis inngang på Pompeii.

En tur til Capri må til. men man få enten dra på vinteren eller like MASSE folk. Uhørt vakker, men det holder med en dag der... Generelt dyrt på øya, inkludert båten ut dit.

Hotel Miramare
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
 
Selve overnattingen på Hotel Miramare
Toromsleilighet med 4 soveplasser og delvis havutsikt
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 

Bilder

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juni 2016
Antall reisende 2 voksne, 2 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversatt fra svensk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map