Hotell i Sorrento

Hotel Miramare

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

En utsikt du sent vil glemme

Sorrentokysten er kjent for sine vakre utsikter, og mange hoteller langs kysten har en flott utsikt. Men Hotel Miramare har ikke fått navnet sitt (som betyr havutsikt) for ingenting: Her finner du en av de absolutt beste utsiktene langs den slående kysten. I tillegg bor du på et vaskeekte boutique-hotell der du kan nyte godt av den personlige atmosfæren og den gode servicen. Her kommer du ikke til å mangle noe av komfort.

Som en forlengelse av byen Sorrento finner du Capo di Sorrento der Hotel Residence Miramare ligger. Når du trer inn døren til hotellet legger du strakt merke til utsikten over Napoli-buktens krystallklare vann, Sorrento-buktens kystlinje og den mektige vulkanen Vesuv i bakgrunnen. Du behøver ikke å bevege deg langt før du befinner deg i bykjernen som ligger ca. 10 minutters gange unna, og det livligste torget i Sorrento, Piazza Tasso, ligger knappe 2 km unna. Utsikten du kan oppleve her på hotellet gjør helt klart opp for gåturen.

Det er ikke restaurant på Miramare, kun en bar som serverer forfriskninger og lette snacks, så du får nok av muligheter til å gå den deilige turen til og fra byen. Du kan selvsagt også ta bilen, men å parkere i italienske byer, spesielt i høysesongen, er alltid litt utfordrende.

Les mer om Hotel Miramare

Vakre uteområder å velge mellom

Hotellet tilbyr herlige fasiliteter, og hvis det frister med en dag der du bare slapper av og ikke gjør noe som helst er det glimrende muligheter for det på Miramare. De forskjellige platåene tilbyr et utvalg av terrasser i tillegg til soldekket der du kan sitte med morgenkaffen eller ligge og lese en bok. Herfra kan du beundre utsikten over Napoli-bukten når du innimellom titter opp fra sidene. Hvis det blir for varmt for deg er det et lite, men deilig svømmebasseng å kjøle seg ned i.

Foretrekker du å svømme i krystallklart havvann? Bare litt lengre nede i veien får du adgang til en hyggelig, liten strandbukt. Men vær oppmerksomme når du er ute og går for hotellet ligger tett på en vei rundt Napoli og det blir ikke alltid kjørt like forsiktig her.

Enkle rom

Med kun 26 rom er Miramare et ganske lite sted. Rommen har Standard-kvalitet, men er komfortable. De har aircondition, flatskjerm-tv, minikjøleskap, Wi-Fi og privat bad.

Les om rommene på Hotel Miramare

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Miramare

Les personlige anmeldelser av Hotel Miramare som ligger i Campania. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Miramare. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Miramare

Vakkert, men for "turistifisert"

Etter noen dager på sørsiden, Vietre Sul Madre med relativt rolige omgivelser og mest italienere, var dette litt mer som å komme til Kanariøyene; fullt av turister og gal trafikk. Hotellet var bra. Veldig hjelpsomme, artige. Fikset bestilling av tur til Pompeii og Vesuv med båt. Tipset og fikset restaurant som hentet og kjørte oss hjem gratis da den lå i en liten fiskerlandsby. Inngangen til hotellet lå dessverre "midt i veien". Man kjente på en viss frykt for livet hver gang man skulle inn og ut, og måtte ha stålkontroll da de kjører som noen galninger. På kvelden tok vi på oss reflekser og jeg oransje refleksvest (til mine barns forskrekkelse, for en pinlig far).
Basseng, frokost og service var supert, alt sammen. Bodde høyest oppe, tredje etasje var bra for å komme seg litt lengre vekk fra trafikken.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Miramare

Trivelig hotell, hyggelig og imøtekommende personale og meget vakker utsikt. Fine og luftige rom. Det var mye godt å velge mellom på frokosten, litt synd at det ikke var noen grønnsaker. Ellers var det ingenting å klage på.

Les mer
 
search map