Hotell i Sorrento

Hotel Michelangelo

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Sorrento er en elskverdig liten by med panoramabeliggenhet ved havet, og Hotel Michelangelo frister med en sentral beliggenhet og et serviceinnstilt personale i denne flotte byen. Herfra får du gode sjanser til å utforske alt fra utgravningene i Pompeii til Axel Munthes villa på øya Capri - for ikke å glemme Amalfikystens vidunderlige små byer.

Både restaurant og basseng

Hotel Michelangelo er et eldre hotell der man fortsatt holder fast på tradisjonene. I lobbyen har du resepsjonen, baren og en koselig fellesstue. Det er et par sitteplasser utendørs like ved inngangsdøren der du kan nyte en drink og koble av etter dagens strabaser. Hotellets restaurant serverer typiske retter fra regionen, men hvis du foretrekker større variasjon har du både pizzeria og restaurant i lokalområdet. På varme sommerdager kan du avkjøle deg i hotellets lille svømmebasseng (ca. 9 x 4 m) eller pleie brunfargen på takterrassen.

Les mer om Hotel Michelangelo

Få alt du behøver innen rekkevidde

Bo midt i Sorrentos på Hotel Michelangelo, og få kort avstand til byens historiske sentrum der du kan spasere langs de koselige smugene, slå deg ned på et fint, lite torg og velge mellom de mange trivelige restaurantene. Det er til og med noen småbutikker som selger parfymer, såper og limoncello i ulike varianter, samt klesbutikker. Det stemningsfulle torget Piazza Tasso ligger 450 meter unna hotellet og like ved finner du togstasjonen som frakter deg videre til Napoli og Pompeii. Når du skal ta båten ut til øya Capri er havnen knappe 900 meter unna, så her kan du nyte ferien uten å måtte kjøre noen steder selv.

Velutstyrte rom med aircondition

Det er totalt 120 rom på Hotel Michelangelo. Innredningen er eldre og en smule slitt, men rommene er fortsatt komfortable og utstyrte med aircondition (1/6 - 30/9), satellitt-tv, telefon, minibar, safe og bad med toalett, dusj og hårføner. Flere rom har i tillegg egen balkong. Hotellet ligger litt bortgjemt fra selve bilveien så trafikkstøy forstyrrer ikke gjester som slapper av på balkongen. For deg som ankommer med bil finner du en overvåket parkeringsplass i nærheten av hotellet (benyttes mot betaling).

Les om rommene på Hotel Michelangelo

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Villa Romana

Minori, Campania

Hotel Reginna Palace

Maiori, Campania

Hotel Pietra di Luna

Maiori, Campania

Anbefalinger for deg

Palazzo Murat

Positano, Campania

Villa Pane Country House

Sorrento, Campania

Hotel Il Faro

Sorrento, Campania

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Campania

search map