Anmeldelser av Hotel Imperial Tramontano

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Hotel Imperial Tramontano

Les personlige anmeldelser av Hotel Imperial Tramontano som ligger i Campania. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Imperial Tramontano. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Superfornøyd!

Reisen til Sorrento og hotellet var virkelig super! Fantastisk hotell, personalet var veldig serviceinnstilte og oppmerksomme på sine gjester. Beliggenheten var perfekt, både til badestedene og til byen.

Sorrento som feriedestinasjon

Hotel Imperial Tramontano
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
Frokosten
 
Selve overnattingen på Hotel Imperial Tramontano
Dobbeltrom
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode August 2018
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversatt fra svensk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map