Hotell i Sorrento

Hotel Imperial Tramontano

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Første gang jeg kom inn på Hotel Imperial Tramontano, ble jeg helt stille fordi det er et av Sorrentos gamle historiske hoteller og er i seg selv noe veldig spesielt. Det ligger i en vakker grønn hage rett ved siden av havet, men samtidig i midten av det historiske sentrum med små hyggelige gater og smug, men det var først da jeg sto i hotellets flotte lyse lobby jeg virkelig kunne sette pris på den fantastiske beliggenheten.

Et historisk hotell i sentrum av Sorrento

Hotel Imperial Tramontano er et klassisk hotell med stor sal, gule og blå fargetoner, vakre speil, pompøse malerier og et hotellpersonale som fremdeles beskytter de gamle servicdydene, som seg hør og bør på et hotell av denne standarden og formatet. I hagen vokser storslåtte palmer og her finner du også et mindre bassengområde for avslappet soling. Du har også baren rett ved siden av bassenget. Her finner du kalde drikker, vin og brus og et utvalg av lette måltider hele dagen. Liker du sjøen, kan du ta hotellets heis ned til stranden, gratis, eller ta utfordringen med den gamle romerske stien ned til vannet og ta en spasertur til fots. Stranden er typisk for området, den tilbyr klipper og kilder - samt en virkelig vakker kystlinje.

Les mer om Hotel Imperial Tramontano

En utsikt som får de fleste til å miste pusten

Utsikten fra hotellet er et helt kapittel for deg selv, jeg er nesten sikker på at du vil kunne tilbringe hele ferien på terrassen uten å kjede deg. Solnedgangen sett fra Hotel Imperial Tramontano kan til og med få den største 'kynike ' til å bli mo i knærne. I hotellets koselige restaurant, som serverer "cucina napoletana" - napolitansk mat - er kokken Alfonso Iaccarino kokk og sørger for at du nyter det beste fra middelhavskjøkkenet. Med en god vin i glasset kan du også nyte den fantastiske utsikten fra terrassen. Du kan enten sitte og nyte den magiske atmosfæren, spasere rundt den velstelte hagen, anlagt av britiske landskapsarkitekter på 1800-tallet, etter middagen, eller rusle rundt Sorrentos hyggelige gater og plener samt nyt kaffe 'avec' på en av byens mange kaféer.

Klassiske rom med god komfort

Hotel Imperial Tramontano har totalt 116 rom i mange forskjellige størrelser og kategorier. Alle rommene er innredet i klassisk og tradisjonell stil, både når det gjelder farge og form. Alle rommene har som minimum aircondition, wi-fi, satellitt-TV, minibar, safe og bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner.

Les om rommene på Hotel Imperial Tramontano

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Luna Convento

Amalfi, Campania

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Hotel Pietra di Luna

Maiori, Campania

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Campania

search map