Hotell i Sorrento

Hotel Il Faro

 
Hotel Il Faro er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Il Faro er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Sorrento her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Il Faro ligger i herlige omgivelser ved den lille småbåthavnen i Sorrento. Det er kun et par hundre meter til byens sentrale torg, og knappe 200 meter til nærmeste strand. Det er lett å komme seg hit med offentlig transport, samt å dra på nye utflukter hver dag - enten det er til sjøs og til øyene, eller mot Napoli, Amalfi og helt ut til Pompeii.

God restaurant med lokal stemning

Hotellet er drevet av en lokal familie fra Sorrento som selv står for den daglige driften av både hotelldelen og den anerkjente restauranten "Vela Bianca", der havets frukter står i fokus. Det er også mulig å få servert pizza her (ikke så rart siden retten stammer fra dette området), eller en forfriskende drink i baren.

Les mer om Hotel Il Faro

Fasilitetene

Her er det døgnåpen resepsjon, lobby, heis og herlig soldekk på taket. Hvis dere ankommer med bil får dere tilbudt parkering i et nærliggende parkeringshus (mot tillegg). Alle rommene er utstyrte med eget bad, satelitt-tv, safe og aircondition. Flere av de 50 rommene på hotellet har fransk balkong og/eller havutsikt.

Les om rommene på Hotel Il Faro

Sjul teksten
 
 
search map