Hotell i Sorrento

Hotel Girasole

 
Hotel Girasole er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Girasole er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Sorrento her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Girasole er et deilig familiehotell, som ligger i sentrum av Sorrento. Det er svømmebasseng i hagen og utsikt over havet, samt Napoli og Vesuv fra den øverste etasjen.

Beliggenhet i hovedgaten

Hotellet ligger i hovedgaten Corso Italia, og det tar ca 15 min å gå til Piazza Tasso, og litt mindre å gå til Sorrentos berømte tog Circumvesuviana, hvor man kan kjøre til Pompei og Napoli.

Les mer om Hotel Girasole

Nyt roen ved bassenget og i hagen

Det er en pen hage med sitrustrær bak hotellet, og det er her man finner svømmebassenget samt den hyggelige felles terrassen. I tillegg til parkeringen som er i gården, finnes resepsjon, heis, bar, snackbar, restaurant samt en stor fellesstue med tv.

Pent innrettede rom

Alle rommene er pent innredet med telefon, satellitt-tv, aircondition samt bad med dusj og hårføner. Rommene vender mot hagen, så man blir ikke plaget av trafikkstøy -som er vanlig når man bor i sentrum av en stor by-. De øverste rommene har også utsikt over havet, Napoli og Vesuv.

Les om rommene på Hotel Girasole

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Girasole

Les personlige anmeldelser av Hotel Girasole som ligger i Campania. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Girasole. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 6 anmeldelser fra Hotel Girasole

Bedømmelse av Hotel Girasole

Les mer

Bedømmelse av Hotel Girasole

Les mer

Bedømmelse av Hotel Girasole

Les mer

Bedømmelse av Hotel Girasole

Les mer

Koselig, italiensk familiehotell

Et veldig koselig hotell med hyggelig personale. Ligger i utkanten av Sorrento med 15 minutters gange til torget. Trivelig hage der frokosten inntas under appelsin- og sitrontrær. Fint, lite bassengområde med velassortert bar og god service. Det er alltid plass ved bassenget. Middag kan kjøpes i hotellets restaurant; maten var vel helt ok, men ikke mer. Rommet var rent og pent med en fantastisk utsikt mot Napolibukten og Vesuv. Rolig på hotellet og trafikken forstyrret ikke (enkelte rom vender ut mot gaten og der kan vi anta at trafikken kan være støyende).
Trafikken på gaten utenfor er veldig trafikkert, noe som er litt slitsomt når man skulle spasere inn til sentrum pga. tidvis svært smale fortau. Finnes en alternativ vei med litt mindre trafikk og med bredere fortau som hotellet anbefalte oss da vi spurte om alternativ.
Vi kommer gjerne tilbake til Hotel Girasole.

Les mer

Hyggelig hotell

Hyggelig personale, rent og friskt. Vi hadde den beste utsikten fra vårt hotellrom med utsikt over Vesuvius og Capri. Det var en vanlig kontinental frokost, ingen ekstra. Det verste var de smale og mørke gatene inn til sentrum.

Les mer
 
search map