Hotell i Sorrento

Hotel Florida

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotellet ligger rett utenfor den hyggelige og livlige byen Sorrento, i den populære delen kalt Sant'Agnello. Rundt hotellet finner du en herlig hage fylt med sitron- og appelsintrær som skaper en ekstra koselig atmosfære. For deg som er glad i å sole deg og bade er det et fint, lite bassengområde der behagelige solsenger venter på sine solglade gjester.

Koble av på et lite og intimt hotell

Det beste med Hotel Florida er det intime atmosfæren som hersker her selv om det faktisk er hele 33 rom. Til og med hotellets konstruksjon skaper den rette stemningen og det er som å stige inn i en liten oase, bort fra byens trengsel og støy. En bar forsyner deg med gode drinker du kan nyte ved bassengkanten eller på uteterrassen. Og når sulten slår til kan du bli værende på hotellet hvis du vil. Her serveres alt fra pasta til pizza.

Du får et bra utgangspunkt

Du bor ca. 1 km fra Sorrento der du finner alt mellom himmel og jord. Fra Sorrento kan du også komme deg videre til severdigheter som Pompeii, Capri, Vesuv og Amalfikysten. Bademulighetene finner du ca. 500 m fra hotellet. Hvis du trenger tips og råd er det bare å spørre det vennlige personalet.

Rommene er komfortable

De 33 rommene er enkle, men komfortabelt innredet og har alle balkong/terrasse. Rommene er dessuten utstyrte med aircondition, satellitt-tv, Wi-Fi, safe og eget bad med dusj. De fleste rommene vender ut mot bassenget og hagen, og en del ser ut mot fjellet. Lite kjøleskap og safe er på forespørsel og mot et gebyr.

Les mer om Hotel Florida

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Michelangelo

Sorrento, Campania

Hotel Settimo Cielo

Sorrento, Campania

Hotel Ascot

Sorrento, Campania

Anbefalinger for deg

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Campania

search map