Hotell i Sorrento

Hotel Eden

 
Hotel Eden er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Eden er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Sorrento her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Vi tror ikke at Hotel Eden har tatt navnet sitt fra paradishagen Eden. Til tross for at det faktisk er en herlig hage her er den ganske liten, og vi fant ingen nudister eller slanger der (heldigvis!). Men vi kan konstatere at hotellet tilbyr sin egen lille hage full av blomster, og at den er meget innbydende med sitt bassengområde og soldekk der trærne gir skygge. Du finner også en utendørs lounge-bar og en terrasse der du kan nyte morgenstunden med en god cappuccino.

Midt i livlige Sorrento

Hotel Eden er omgitt av Sorrentos livlige sentrum. Det tar knappe 2 minutter å gå til Piazza Tasso, og kun 3 minutter å gå til den lille havnen Marina Piccola. I området finner du en god del trattoriaer, vinbarer og butikker. Hvis du ikke vil spise i hotellets restaurant/pizzeria kan du alltids finne en restaurant i nærheten. Takket være sin sentrale beliggenhet er Hotel Eden et perfekt utgangspunkt for aktiviteter i området og utflukter til nærliggende severdigheter.

Les mer om Hotel Eden

Lyse og komfortable rom

Hotellet er relativt lite med bare 60 rom, noe som gir en intim atmosfære. Fra rommene i de øverste etasjene har du en vakker utsikt over Napoli-bukten, Vesuv og - på klare dager - øyene Ischia og Capri. Alle områdene på hotellet er renoverte i en klassisk middelhavsstil, noe som også gjelder rommene, så de er lyse og komfortable. Familierommene og rommene med fransk balkong har utsikt over parken eller Napoli-bukten. Som navnet tilsier er familierommene perfekte for familier og består av to separate soverom og et delt bad. Standard-rommene ligger på hotellets bakside og har ikke balkong eller utsikt over bukten. Wi-Fi er tilgjengelig i fellesområdene mot betaling.
Rommene er utstyrte med satellitt-tv, telefon, minibar, safe, aircondition og eget bad med toalett, dusj og hårføner.

Sjul teksten
 
 
search map