Hotell i Sorrento

Hotel Central

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Dette elegante hotellet ligger midt i sentrum på hovedgaten Corso Italia, bare 600 meter fra gamlebyen med det berømte torgetPiazza Tassoog 800 meter fra havet og fra Marinella stranden. Fra hotellets panorama-terrasse kan du nyte utsikten over Napolibukten og vulkanen Vesuvio.

Hotellet ble bygget og innredet med utvalgte materialer for å sikre gjestene den beste komfort. På hotellet er det resepsjon og bar, garasje, internet point, et stort treningssenter med spinningtimer, etc., og et stort svømmebasseng med solsenger. Hotellets egen restaurant tilbyr både internasjonale og lokale retter. Ingrediensene er topp kvalitet og det er god mulighet for å smake sorrentinske og napoletanske spesialiteter. I tillegg tilbyr restauranten både vegetariske og glutenfrie menyerLes mer om Hotel Central

De totalt 60 rommene er alle elegant innredet og utstyrt med balkong (NB alle balkongene er vendt mot den travle hovedgaten Corso Italia) eller vindu med utsikt, satellitt-TV, minibar, safe, wifi internet tilkobling, aircondition og bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner.Les om rommene på Hotel Central

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Central

Les personlige anmeldelser av Hotel Central som ligger i Campania. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Central. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Hotel Central

Juli ferie

Vi hadde en fin ferie, men det var selvfølgelig mange turister. Capri kan ikke anbefales på den tiden av året, du står i kø.

Les mer

Alt gikk "knirkefritt" - Magnus, min yngste sønn, 19 - og jeg trente 2 x pr dag

Alt gikk "knirkefritt" - Magnus, min yngste sønn, 19 - og jeg trente 2 x pr dag - som planlagt (all den tid han skal inn på Folkehøyskole til høsten, med MMA ("Mixes Martial Art - Fighting"), som grunnfag!

Derfor var vi ute, hver morgen, på en morgenjogg, styrketrening i hotellets Gym, og vi fikk også vennlig, anvist plass for litt BoXing/Sparring, på ettermiddagen (Ryktene svirret på hotellet!) - Far og sønn, brukte forøvrig tiden til restitusjon, i bassengområdet, leste bøker og spiste godt, på hotellets hyggelige restaurant (God - og tilstrekkelig nok mat, for 2 sultne "krigere"!)

Har i grunn ikke noe negativt, i det hele tatt :-) Takk for et flott opphold, god service, fra hotellets klientell og ikke minst, fra dere på in . italia!

Mvh Magnus-sønn og Geir-pappa

Les mer

Fint sted

Fint bassengområde, kjempebra frokostbuffet.
Synd at de bare hadde en Wi-Fi zone og man ikke kunne ligge på rommet og surfe.

Les mer

Elegant hotell med det meste

Rommet var veldig bra. Frokosten var super, den beste jeg har fått utenlands noen gang! Treningssenteret var veldig bra. Bassenget og bassengområdet var stort, rolig og hyggelig. Rengjøringen på hele hotellet var veldig bra! Alltid rent og fint overalt. Beliggenheten var bra.

Les mer

Marika og familien fra Asker i Norge boede på Hotel Central i Sorrento fra d. 23. til d. 26. juni 2010, på Residence Villa Oasi i Acciaroli fra d. 26. juni til d. 3. juli 2010 og endelig på San Pietro Bed & Breakfast i Rom fra d. 5. til d. 7. juli 2010.

Vi hyrde bil i Rom och körde de ca 25 milen ned till Sorrento. Hotellet var väldigt prisvärt, med personal som var vänlig och tilmøtesgående. Mycket bra frukost också efter nordiska mått, med allt ifrån müsli och youghurt till hembakade kakor. Sorrento är en fin stad, men lite för mycket turister för vår smak. Stranden var inte den bästa, så bassängen på hotellet var fin att ha. En tur till Pompeiji (bara en halvtimme med tåg) var ett måste. Svimlande att allt detta är byggt för 2000 år sedan! Guidning i någon form rekommenderas (hörlurar/karta/bok etc), det var lite information och skyltar.

Från Sorrento körde vi i vår lilla Fiat vidare söderut till Acciaroli. Villa Oasi var ett bra val för oss som vill ha lägenhet, men inte gillar stora semesteranläggningar. Bilderna ljuger inte; det var nytt och fräscht både ute och inne, och havsutsikten är fantastisk. Här är det lätt att njuta av semestern. Det blev några cappucino vid poolen… Om man inte ville slappna vid den lyxiga poolen, fanns det i andra änden av byn en lång, fin strand som vi var på flera dagar. Det var inte långt att gå in till Acciaroli, som var en genuin, mysig by. Få turister när vi var där, mest italienska. Vi tog också en fin utflykt till Palinuro, med båttur ut till kalkstensgrottorna. Vi lät oss - som vanligt i Italien - lura av avståndet på kartan. Inte långt, men bilturen tog ca 1,5 tim på krokiga vägar… Vi hade beställt havsutsikt på Villa Oasi och hade absolut det, men ena sidan av lägenheten var vänd mot poolen och restaurangen, och den andra sidan mot andra lägenheter och förråd. Detta är säkert bra för familjer med mindre barn som vill hålla koll på poolen, men vi hade nog hellre haft på nersidan där det var lite lugnare och mer ostört. Kanske något att tänka på för andra som ska bo här.

Vi avslutade Italien-resan i härliga Rom ett par dagar. Vi fick med oss både sevärdheter och cafeer, och med 35 graders värme nådde vattenkonsumtionen nya höjder. Boendet här var relativt enkelt, men prisvärt och centralt, med hjälpsam personal. Frukosten var italiensk med croissant och kaffe. Vi besökte förstås Peterskyrkan, som låg nära hotellet. Vi gikk dit på kvällen, kl. 18, och slapp de omtalade köerna i värmen. Och om man är trött i ben och huvud efter en lång dag i Rom och vill äta i närheten av hotellet till ok pris, är restaurangen som ligger 100 m bort på samma sida som hotellet (Napoli?), ett bra alternativ.

Tack till In-Italia för god service och bra web-sidor – igjen!

Les mer

Tore og rejsefælle fra Søgne i Norge boede på Hotel Central i Sorrento fra d. 7. til d. 12. august 2009.

Vi var meget fornøyd med oppholdet vårt i Sorrento, Hottellet var meget bra og de annsatte var hyggelige hele tiden.

Vi brukte Sorrento som base og hadde en leiebil slik at vi kunne dra på dagsturer og var over hele Amalifi kysten og en tur ut til Capri med Overnatting og da fikk vi lov av hotellet og la bilen være i garasjeanlegget deres, dette var etter at vi hadde sjekkt ut på Hotellet i Sorrento, meget god service. Vi kjørte også opp til Pompei på dagstur fra Sorrento.

Les mer
 
search map