Hotell i Sorrento

Hotel Astoria

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hvis du ønsker å bo godt midt i Sorrentos historiske sentrum, omgitt av sjarmerende gater der byens kulturliv utfolder seg, mens du bare har noen få minutters gange til det sentrale Piazza Tasso og jernbanestasjonen med direkte forbindelse til Pompeii og Napoli, er Hotel Astoria et ideelt sted. Hotellet ligger bare noen få minutters gange til Sorrentos to havner, hvor du kan seile både til Napoli og øyene Ischia og Capri - og du er naturligvis nær stranden hvis du har lyst på en svømmetur.

Et renovert hotell

I 2010 ble Astoria renovert i moderne stil som legger opp til et hyggelig opphold. Fellesarealene er romslige og utstyrt med aircondition, det teller også en nydelig hage og en solterrasse. På hotellet er det en døgn resepsjon, vaskeri og internettforbindelse. Skulle du ønske det, kan resepsjonen også bistå med togbillett bestilling og arrangere utflukter. Det nærliggende søsterhotellet Ascot har et svømmebasseng som du er velkommen til å bruke.

Les mer om Hotel Astoria

Innbydende rom

Rommene er meget pent innredet i fargene gul og blå. Alle har aircondition til de varme sommernettene, minibar, safe, telefon, wi-fi, satellitt-TV og et bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner. Noen av rommene har balkong.

Les om rommene på Hotel Astoria

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map