Hotell i Sorrento

Hotel Astoria

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hvis du ønsker å bo godt midt i Sorrentos historiske sentrum, omgitt av sjarmerende gater der byens kulturliv utfolder seg, mens du bare har noen få minutters gange til det sentrale Piazza Tasso og jernbanestasjonen med direkte forbindelse til Pompeii og Napoli, er Hotel Astoria et ideelt sted. Hotellet ligger bare noen få minutters gange til Sorrentos to havner, hvor du kan seile både til Napoli og øyene Ischia og Capri - og du er naturligvis nær stranden hvis du har lyst på en svømmetur.

Et renovert hotell

I 2010 ble Astoria renovert i moderne stil som legger opp til et hyggelig opphold. Fellesarealene er romslige og utstyrt med aircondition, det teller også en nydelig hage og en solterrasse. På hotellet er det en døgn resepsjon, vaskeri og internettforbindelse. Skulle du ønske det, kan resepsjonen også bistå med togbillett bestilling og arrangere utflukter. Det nærliggende søsterhotellet Ascot har et svømmebasseng som du er velkommen til å bruke.

Les mer om Hotel Astoria

Innbydende rom

Rommene er meget pent innredet i fargene gul og blå. Alle har aircondition til de varme sommernettene, minibar, safe, telefon, wi-fi, satellitt-TV og et bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner. Noen av rommene har balkong.

Les om rommene på Hotel Astoria

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Astoria

Les personlige anmeldelser av Hotel Astoria som ligger i Campania. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Astoria. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 8 anmeldelser fra Hotel Astoria

En perle midt i Sorrento

En liten perle midt i gamlebyen i Sorrento. Innenfor dørene er det helt stille og avslappende med personale som yter den aller beste servie.

Les mer

Sentralt og familiært hotell

Hotellets beliggenhet er perfekt, nærhet til alt i sentrum. Ulempen var at det var en anelse lytt pga. flislagt gulv på både rom og i korridorer.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Astoria

Les mer

Nydelig hotell.

Fint hotell, perfekt beliggenhet i sentrum av Sorrento (likevel litt vekk fra gatestøy)
Veldig rent hotell. Deilig med egen terrasse/balkong. God frokost.
Litt vanskelig å finne, selv for en Taxi. Vennlig personale. Komme gjerne tilbake.

Les mer

Kanonbeliggenhet i Sorrento

Enkelt hotell og lite rom med alt man trenger for den ikke altfor kresne. Ligger midt i turistområdet, tett på det meste. Enkel italiensk frokost som med fordel kan spises i den indre gården. Den lovede utsikten fra balkongen mot gården til hotellet var ikke som vi forventet, men heller mot naboens gård. Den fungerte fint likevel og vi brukte en del tid der. Gatelivet hørtes naturligvis, men forstyrret oss ikke. Bra lydisolering når man lukket balkongdøren. Ingen nattklubber som forstyrret i nærheten. Lytt inne på hotellet, men det hører jo med på et lite, relativt nybygget hotell i sør-Europa. Bare å sette i ørepropper hvis man er følsom overfor det. Jeg sov uten propper - ingen problem.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Astoria

Les mer
 
search map