Hotell i Sorrento

Hotel Ascot

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotellet ble bygget i 1970, og familien De Rosa gjør alt de kan for at gjestene skal føle seg som hjemme. Rommene er fine og klassisk innredet med telefon, tv, minibar, hårføner, aicondition (mot tillegg) og flere av rommene har en egen, privat balkong. På grunn av den sentrale beliggenheten må man beregne en viss trafikkstøy.

Ta turen opp til takterrassen som byr på en flott utsikt over Sorrento fra en av solsengene, og slapp av med en god bok. Parker leiebilen i garasjen og spaser i et bedagelig tempo rundt i byens stemningsfulle gater på vei til stranden. Besøk Cattedrale di Sorrento, og hvis dere dukker opp til ”Happy Hour” på søndager får dere kanskje smake på en apperetiff mens dere beundrer den nydelige kirken. Avkjøl dere i hotellets basseng og se om det er noe i restauranten som frister. Velg også fritt blant byens trivelige spisesteder for å få oppleve autentiske, italienske retter tilberedt med ferske råvarer. Dra på utflukter til den romantiske byen Positano som klamrer seg til fjellsidene på sørkysten av Sorrento-halvøya, eller ta båten fra Sorrento ut til øya Capri og besøk den fortryllende grotten Grotta Azzura. La dere fascineres av de verdenskjente og omfattende ruinene etter Pompeii som ligger en times kjøretur unna Sorrento.

Les mer om Hotel Ascot

Bestill et sentralt hotellrom

Føl dere som hjemme med en gang dere trer inn i den romslige resepsjonen og la de avslappende feriedagene midt i Sorrento begynne. La skuldrene senke seg med noe godt i glasset fra baren, og nyt en forfriskende svømmetur i bassenget. Spør en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Rommene på Hotel Ascot

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Settimo Cielo

Sorrento, Campania

Hotel Florida

Sorrento, Campania

Hotel Villa Romana

Minori, Campania

Anbefalinger for deg

Hotel Chalet Valdôtain

Cervinia, Aostadalen

Hotel Florida

Sorrento, Campania

Hotel Settimo Cielo

Sorrento, Campania

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Campania

search map