Hotell i Sorrento

Hotel Antiche Mura

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Historiens vingesus

På Hotel Antiche Mura kan du høre historiens vingesus rundt alle hjørner. Hotellet har blitt oppkalt etter de gamle bymurene som dateres tilbake til 1500-tallet, som bidro til å beskytte innbyggerne i byen mot angrip fra de dystre Sarasanene. Bymuren kan du blant annet beundre i hotellets hage. Ikke langt derfra finner du også et av de gamle forsvarstårnene. Hotellet er også nærmeste nabo til den såkalte møelldalen, hvor du kan beundre ruinene til en av de gamle middelalderske kornmøllene nede i dypet .

Mer sentralt blir det ikke

Plasseringen i Sorrentos historiske sentrum kan knapt bli mer sentralt, du kan gå til Piazza Tasso-plassen på bare noen få minutter, du har faktisk en behagelig gangavstand til det meste, kommer du med offentlig transport er beliggenheten også optimal. Du kan gå til stasjonen hvor det er forbindelse til Pompeii og Napoli på få minutter, samt havnen med forbindelse til Capri og Napoli, til byens store utvalg av butikker, kaféer og restauranter. Vil du besøke den nærliggende Amalfikysten, det er nesten et must, kan du ta lokalbussen eller den åpne røde turistbussen, hvor utsikten er helt formidabel.

Les mer om Hotel Antiche Mura

Nyt tilværelsen i den vakre hagen

Selve hotellet er et av de mest populære i byen og samtidig et av de høyest rangerte, det kan vi godt forstå, fordi det er et veldig fint sted med en god atmosfære. Å finne et hotell med en stor parklignende hage midt i sentrum er ikke så vanlig og når du ikke utforsker byen eller går tur i området, er det en ekte oase hvor du kan nyte en god bok eller ta en svømmetur i det nydelige bassenget. Det er selvsagt solsenger og parasoller, så du kan også ta en ettermiddagsshvil i skyggen eller under en av de vakre sitron- og appelsintrærne som pryder hagen. I hagen er det også en bassengbar i sommersesongen, hvor du kan bestille noe kaldt å drikke, det er selvfølgelig også en fin bar innendørs. Hotellet serverer en utmerket frokost, til dagens andre måltider har du et stort utvalg av spennende restauranter rett rundt hjørnet.

Hyggelige og komfortable rom

Hotel Antiche Mura har 52 rom i flere forskjellige kategorier og størrelser. Alle er pent innredet i klassisk stil, mange av dem har vakre gulv med antikke håndmalte fliser fra Vietri, som er utrolig ettertraktet på disse kanter. Alle rommene har minimum aircondition, minibar, safe, telefon, satellitt-TV, Wi-Fi og bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner. Noen rom har også en liten balkong.

Les om rommene på Hotel Antiche Mura

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map