Feriebolig i Sorrento

Costa Alta

 
Costa Alta er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Costa Alta er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Sorrento her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Perfekt for barnefamilier

Villaggio Costa Alta er et perfekt sted for barnefamilier da familiens yngste her kan boltre seg fritt i de store hageområdene, og det er meget lett for dem å treffe andre barn de kan leke med. Det er ikke en klassisk campingplass, men en slags blanding av forskjellige ferieformer. I tillegg til bungalower er det campingvogner, hytter og campingbiler her.

Nyt den glade stemningen

Den gode og glade atmosfærene preger hele Villaggio Costa Alta, uansett hvor du befinner deg. Stedet er ikke så stort - det et totalt 64 ferieboliger her - så du behøver ikke å være bekymret for å gå deg vill. Beliggenheten på en klippe over Napoli-bukten er herlig, og fra noen deler av parken kan du nyte en fantastisk utsikt over kysten. Feriebyen har ikke en direkte strand, men hvis du hopper på gratis-bussen har du en strand rett rundt hjørnet. Costa Alta har en spesiell avtale med to strandklubber der, så hør med resepsjonen hva som er det beste tilbudet. I selve feriebyen finner du både en bar og en restaurant som også tilbyr take-away.

Sorrento ligger kun 4 km unna og du bor også tett på Pompeii, så det er mange muligheter for å dra på spennende dagsturer. Øyene Ischia og Capri er kun en liten båttur unna. Du befinner deg med andre ord på rett sted hvis du ønsker å oppleve noen av regionens største severdigheter når det gjelder både kultur og natur.

Les mer om Costa Alta

Du risikerer ikke å kjede deg

Alt dette kommer i tillegg til mange attraktive alternativer på stedet, som for barna i høysesongen inkluderer lekeplasser, bordtennis, bordfotball, et stort svømmebasseng (25 meter), vanngymnastikk med instruktør, barneklubb, leker, teaterforestillinger, fotball, dansing... Listen er endeløs!

Voksne kan selvsagt også delta i de nevnte aktivitetene, og for de aktive er det muligheter for tennis, fotball og turgåing langs historiske turstier med slående utsikter ("Gudenes sti").

Verdt å vite om Villagio Costa Alta

Klubbkort er obligatorisk fra 16/7 til 26/8 og inkluderer underholdning i løpet av dagen og om kvelden, pianobar, pendelbuss til og fra stranden og forskjellige sportsaktiviteter.

Ved opphold i perioden 4/8 til 19/8 er halvpensjon obligatorisk og inkludert i de viste prisene.

Ulike overnattingsmuligheter

Som nevnt over tilbyr Villaggio Costa Alta flere forskjellige former for overnattingssteder. Rekkehusene og bungalowene kommer i forskjellige størrelser og er alle utstyrte med et privat, lite bad, kjøkkenkrok med bestikk og panner, tv, aircondition og en romslig terrasse.

Sjul teksten
 
 
search map