Feriebolig i Sorrento

Coltur Suites

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Er du fascinert av smale gater og små smug med en herlig atmosfære og yndig forfall som i neorealistiske filmer, så er Coltur Suites alt du drømmer om. Huset ligger i enden av en smal vei på et utsiktspunkt over Marina Grande, Sorrentos gamle havn. Utsikten herfra over Napolibukten er spesielt flott...

Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet

... men utsikten er ikke alt. Her bor du i kort avstand fra stranden på den ene siden, og sentrum på den andre. I Sorrento sentrum finner du alt av liv, shopping og trafikk - noe du ikke ville legge merke til når du sitter på leilighetens balkong og nyter solnedgangen og den friske havbrisen.

Les mer om Coltur Suites

Komfortable leiligheter

På Coltur Suites finner du åtte velutstyrte og trivelige leiligheter som oppfyller kravene til hygge og komfort. Syv av leilighetene har én eller flere balkonger med havutsikt, mens én har fransk balkong med havutsikt. Alle leilighetene har aircondition, satellitt-TV og telefon. Det eneste problemet er trolig mangelen på parkering, men hvis du ønsker det kan vi være behjelpelige med å finne parkering i nærheten mot betaling. Det er også mulig for gjestene på Coltur Suites å bruke svømmebassenget og treningsfasilitetene på Hotel Central lenger oppe i byen.

Leilighetene på Coltur Suites

Toromsleilighet med 2/3 soveplasser (type Capri med balkong og havutsikt)

De tre leilighetene av type Capri er ca. 32 m² store består av en stue med kjøkkenkrok (mikrobølgeovn og gassbluss) og en soveplass i sovesofa, et soverom med to enkeltsenger (de kan settes sammen til dobbeltseng), og et bad med toalett og dusj. De har også tilgang til balkong med havutsikt.

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser (type Prodica med havutsikt)

De tre leiligheter av type Prodica består av en stue med kjøkkenkrok (komfyr og gassbluss) og to soveplasser i sovesofa (best for barn under 12 år), et soverom med to enkeltsenger (de kan settes sammen til dobbeltseng). Fra stuen har du tilgang til et bad med toalett og dusj, soverommet har eget bad med toalett og badekar. To av leilighetene har også en balkong med havutsikt, mens den tredje har fransk balkong og havutsikt.

Toromsleilighet med 4/6 soveplasser (type Prodica med balkong og havutsikt)

Det er bare én leilighet av denne typen og den består av en stue med kjøkkenkrok (komfyr og gassbluss) og en sovesofa med to soveplasser (best for barn under 12 år), og et soverom med to enkeltsenger (de kan settes sammen til dobbeltseng). Fra stuen har du tilgang til et bad med toalett og dusj, soverommet har eget bad med toalett og badekar. Leiligheten har også balkong med havutsikt.

Treromsleilighet med 6/8 soveplasser (type Amalfi med balkong og havutsikt)

Det er bare én leilighet av denne typen og den består av en stue med kjøkkenkrok (komfyr og gassbluss) og to sovesofaer med to sengeplasser hver (best for barn under 12 år), samt et bad med toalett og dusj med inngang fra stuen, to soverom med to enkeltsenger hver (de kan settes sammen til dobbeltseng) som begge har hvert sitt bad - et med toalett og dusj, og et med toalett og badekar. Leiligheten har også balkong med havutsikt.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Casale Villarena

Nerano, Campania

Terrazza Rubino

Atrani, Campania

Terrazza Masaniello

Atrani, Campania

Anbefalinger for deg

Le Villette

Ravello, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Campania

search map